Tort De Migdale Cu Mere Cardamom
Cardamom tort de migdale de mere ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 309 calorii, 7g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Un amestec de sare, migdale tăiate, amidon de cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta Cu Cardamom Cu Migdale De Mere, Tort de Cardamom cu făină de migdale cu glazură de fasole de vanilie, și Tort de Cardamom cu făină de migdale cu glazură de fasole de vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. tigaie cu arc de ulei și praf cu făină matzo, eliminând excesul.
Pulsați migdalele într-un robot de bucătărie cu 1/2 cană de masă matzo, 1/4 linguriță de sare și cardamom până la măcinat fin. (Aveți grijă să nu pulsați la o pastă.)
Bateți gălbenușurile într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie-mare până se omogenizează, apoi adăugați 3/4 cană de zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând și bateți până când amestecul este foarte gros și palid, 2 până la 3 minute. Se amestecă amestecul de nuci, apoi merele. Bateți albușurile și restul de 1/4 linguriță de sare într-un alt bol cu bătătoare curățate la viteză medie până când țin vârfuri moi.
Adăugați 1/4 cană de zahăr rămasă, puțin câte puțin, bătând și bateți până când albii țin doar vârfuri rigide. Se amestecă o pătrime de alb în amestecul de gălbenușuri pentru a se ușura, apoi se pliază în albii rămași ușor, dar bine. Răzuiți aluatul în tigaie și rapiți tigaia o dată pe suprafața de lucru pentru a elimina orice bule mari de aer.
Coaceți tortul până când este umflat, rumenit și partea superioară revine la atingere, 40 până la 45 de minute.
Se transferă într-un raft și se răcește complet în tigaie (tortul se va scufunda ușor în centru). Rulați un cuțit în jurul marginii tortului pentru a slăbi, apoi îndepărtați partea tigaiei.
Se macină zahărul în râșnița de cafea/condimente până se pudrează, apoi se amestecă împreună cu amidonul de cartofi într-un bol. Cerneti putin zahar peste tort inainte de servire si rezervati restul pentru o alta utilizare.
Tortul poate fi făcut cu 1 zi înainte, răcit complet, apoi păstrat, acoperit cu folie, la temperatura camerei.