Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu migdale de cireșe. Această rețetă servește 10 și costă 86 de cenți pe porție. O porție conține 490 calorii, 7g de proteine, și 24g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână lapte, unt, migdale decolorate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cherry Crumb Cake {Cherry & Almond-Improv}, Tort de cireșe și migdale, și Tort De Cireșe-Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați cireșele, migdalele și 1/2 cană de făină într-un castron; se amestecă până când fructele sunt bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe
Migdale
Făină Pentru Toate Scopurile
Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Într-un alt castron, combinați 1 3/4 căni de făină, praf de copt și sare. Se amestecă bine pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Crema de unt sau margarină, zahăr și arome împreună până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cremă
Zahăr
4
Adăugați ouăle pe rând, bătând timp de un minut cu mixerul la viteză mare după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați amestecul de făină în amestecul crem alternativ cu lapte, începând și terminând cu amestecul de făină. Se amestecă fructele și nucile făinoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Nuci
6
Întindeți aluatul în tigaie unsă și făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Coaceți la 300 de grade F (150 de grade C) timp de 55 până la 65 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește tortul în tigaie timp de 10 minute, apoi se întoarce pe grătar pentru a se răci complet. Înfășurați tortul răcit în folie de aluminiu și păstrați-l la loc răcoros timp de câteva zile pentru a permite prăjiturii să se coacă.