Tort De Migdale Amaretto

Tort De Migdale Amaretto
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 632 calorii, 7g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, zahăr, făină de aur și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort Amaretto-Migdale, Tort De Migdale Cu Caise Cu Amaretto, și Tort Amaretto Pound pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 163°.ungeți tigaia cu tort cu tub canelat de 12 cani cu scurtare; ușor făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
2
Se presara migdale în partea de jos a tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Într-un castron mare, bateți 1 1/4 căni de unt și crema de brânză cu mixerul electric la viteză medie până la crem. Adăugați treptat 2 1/2 căni de zahăr, bătând până devine ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Adăugați 3 linguri amaretto și vanilia, bătând doar până se omogenizează. Adăugați treptat făina, bătând la viteză mică doar până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior AmarettoLichior Amaretto
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Adăugați ouă, pe rând, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
6
Se toarnă aluatul peste migdale în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Coaceți 1 oră 5 minute până la 1 oră 10 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
8
În ultimele 10 minute de coacere, amestecați ingredientele glazurate într-o cratiță de 1 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Se încălzește la fierbere la foc mediu, amestecând des. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gatiti 3 minute, amestecand continuu.
10
Treceți treptat glazura fierbinte peste tort, permițându-i să se înmoaie în tort după fiecare adăugare. Se răcește complet în tigaie pe raftul de răcire, aproximativ 1 oră și 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista