Tort De Migdale Amaretto
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 632 calorii, 7g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, zahăr, făină de aur și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort Amaretto-Migdale, Tort De Migdale Cu Caise Cu Amaretto, și Tort Amaretto Pound pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.ungeți tigaia cu tort cu tub canelat de 12 cani cu scurtare; ușor făină.
Se presara migdale în partea de jos a tigaie.
Într-un castron mare, bateți 1 1/4 căni de unt și crema de brânză cu mixerul electric la viteză medie până la crem. Adăugați treptat 2 1/2 căni de zahăr, bătând până devine ușor și pufos.
Adăugați 3 linguri amaretto și vanilia, bătând doar până se omogenizează. Adăugați treptat făina, bătând la viteză mică doar până la amestecare.
Adăugați ouă, pe rând, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare.
Se toarnă aluatul peste migdale în tigaie.
Coaceți 1 oră 5 minute până la 1 oră 10 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
În ultimele 10 minute de coacere, amestecați ingredientele glazurate într-o cratiță de 1 litru.
Se încălzește la fierbere la foc mediu, amestecând des. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gatiti 3 minute, amestecand continuu.
Treceți treptat glazura fierbinte peste tort, permițându-i să se înmoaie în tort după fiecare adăugare. Se răcește complet în tigaie pe raftul de răcire, aproximativ 1 oră și 30 de minute.