Tort De Miere I
Miere Bun Tort i necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 391 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 15. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr brun, zahăr de cofetărie, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Tort din făină de porumb cu miere fără Gluten cu compot de căpșuni + frișcă cu miere, Tort Bundt cu miere cu caramel pecan cu miere, și Tort Dom cu ciocolată-miere cu glazură de ciocolată-miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Într-un bol mare de amestecare, combinați amestecul de tort, uleiul, ouăle și smântâna. Se amestecă cu mâna aproximativ 50 de lovituri sau până când majoritatea bulgărilor mari dispar.
Se toarnă jumătate din aluat într-un vas de copt din sticlă de 9x13 inci.
Combinați zahărul brun și scorțișoara și presărați peste aluat în tigaia pentru tort. Puneți cealaltă jumătate a aluatului în tigaia pentru tort, acoperind zahărul brun și scorțișoara. Răsuciți tortul cu un cuțit de unt sau un cuțit de glazură până când arată ca un coc de miere (sau orice design doriți să faceți).
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Frost tort în timp ce este încă destul de cald.
Pentru a face glazura: într-un castron mic, amestecați împreună zahărul cofetarului, laptele și vanilia până se omogenizează.