Tortul cu mere cu crustă de caramel ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 934 calorii, 9g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ulei vegetal, zahăr granulat, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Micul tort de mere toffee, Tort de mere cu caramel condimentat, și Tort cu mere și nuci pecan.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Unt și făină o tigaie cu tub springform de 9 inci. Într-un castron mediu, bateți făina cu sarea și bicarbonatul de sodiu. Într-un castron mare, bateți uleiul cu zahărul granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Despre Zahărul De Cofetari
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Bateți ouăle pe rând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Adăugați ingredientele uscate și bateți până se omogenizează. Îndoiți merele tăiate cubulețe cu o spatulă de cauciuc. Răsturnați aluatul în tigaia pregătită și coaceți în treimea inferioară a cuptorului timp de aproximativ 1 oră și 15 minute, sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Lasă să se răcească ușor.
6
Între timp, într-o cratiță medie, combinați untul, smântâna și zahărul brun și aduceți la fierbere la foc moderat, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema Dietetica
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
7
Scoateți glazura de caramel de pe foc și amestecați vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Caramele
Dressing Japonez De Susan Preparat
8
Așezați tortul cald (încă în tigaie) pe o foaie de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Se toarnă glazura fierbinte peste tort și se lasă să se scurgă în tort, bătând ușor cu o scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De Unt
10
Lăsați tortul să se răcească complet, aproximativ 2 ore. Inversați tortul pe o farfurie și inversați din nou pe o altă farfurie, cu partea dreaptă în sus.
11
Într-o cratiță medie, combinați zahărul și apa și aduceți la fierbere la foc mare, amestecând până când zahărul se dizolvă. Folosind o perie de patiserie umezită, spălați orice cristale de zahăr de pe partea laterală a tigaiei. Gatiti fara a amesteca pana se formeaza un caramel mediu-chihlimbar, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Lemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Se ia de pe foc și se amestecă rapid, dar cu grijă, smântâna și untul. Fierbeți sosul la foc moderat timp de 2 minute, apoi scoateți-l de pe foc și amestecați rachiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
13
Se toarnă sosul de caramel într-un ulcior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caramele
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
14
Într-o tigaie mare, topiți untul și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema Dietetica
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
15
Adăugați merele și scorțișoara și gătiți la foc moderat, întorcând merele o dată sau de două ori, până când sunt fragede și caramelizate, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Poate Dieta Sifon
Pentru Conservare,
16
Adăugați apa pentru a dizolva caramelul în tigaie, apoi transferați merele caramelizate pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Pentru Conservare,
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
17
Feliați tortul și serviți cu merele caramelizate, sosul de caramel și înghețata de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Fulgi De Ciocolată Semidulce în Miniatură, împărțite