M MC. gama de varză, cartofi și roșii cu parmezan
M. Gama de varză, cartofi și roșii cu parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 236 calorii, 12g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, aur yukon, roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Încercați Saut kale cu roșii de Struguri, Usturoi și parmezan, Montbrun Melange: Pâine De Măsline Cu Busuioc, Roșii Marinate, A, și Quiche fără crustă cu roșii, ciuperci, Kale și parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți tulpinile din varză. Se spală și se usucă; se toacă grosier pentru a măsura 9 căni.
Aduceți apa la fiert într-un cuptor olandez.
Adăugați cartofi; gatiti 5 minute sau pana aproape frageda.
Adăugați kale; gatiti 2 minute sau pana cand legumele sunt fragede.
Scurgeți amestecul de cartofi într-o strecurătoare peste un bol, rezervând 1/2 cană de lichid de gătit.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ardei roșu și usturoi; saut 30 de secunde.
Adăugați amestecul de cartofi, rezervat 1/2 cană lichid de gătit, roșii, suc de lămâie, sare și piper negru; Se amestecă ușor. Gatiti 5 minute sau pana se incalzeste bine, amestecand ocazional. Lingură 1 1/2 cană amestec de cartofi pe fiecare din cele 4 farfurii.
Stropiți fiecare porție cu 1/2 linguriță de ulei. Aranjați 1 lingură de brânză peste fiecare porție.