Tort de mere condimentat cu glazură de arțar

Tort de mere condimentat cu glazură de arțar
Tortul de mere condimentat cu glazură de arțar este un vegetarian desert. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 285 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 16. Mergeți la magazin și ridicați aroma de arțar, zahăr brun, frișcă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort de mere cu rom condimentat cu glazură de caramel de cidru de mere, Tort cu mere cu glazură de arțar, și Tort de foi de mere cu glazură de arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți cu generozitate tigaia cu tort cu tub canelat de 12 căni cu scurtare; ușor făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Într-un castron mediu, aruncați merele cu 2 linguri de făină. Într-un alt castron mediu, amestecați praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara, nucșoara, cuișoarele și făina rămasă. Într-un castron mare, bateți zahărul brun, uleiul, ouăle și vanilia cu mixerul electric la viteză medie până se amestecă. La viteză mică, bateți în amestecul de făină doar până se omogenizează. Se amestecă merele. Puneți aluatul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
1 Boabe De Vanilie Intreaga1 Boabe De Vanilie Intreaga
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
ArahideArahide
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
3
Coaceți 55 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Frânghii De Lemn Dulce Răsucite NegreFrânghii De Lemn Dulce Răsucite Negre
Pentru PetreceriPentru Petreceri
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
4
În castron mediu, se amestecă toate ingredientele glazura pana se omogenizeaza si gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Stropiți glazura peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista