Tort de mere condimentat cu glazură de arțar
Tortul de mere condimentat cu glazură de arțar este un vegetarian desert. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 285 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 16. Mergeți la magazin și ridicați aroma de arțar, zahăr brun, frișcă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort de mere cu rom condimentat cu glazură de caramel de cidru de mere, Tort cu mere cu glazură de arțar, și Tort de foi de mere cu glazură de arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți cu generozitate tigaia cu tort cu tub canelat de 12 căni cu scurtare; ușor făină.
Într-un castron mediu, aruncați merele cu 2 linguri de făină. Într-un alt castron mediu, amestecați praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara, nucșoara, cuișoarele și făina rămasă. Într-un castron mare, bateți zahărul brun, uleiul, ouăle și vanilia cu mixerul electric la viteză medie până se amestecă. La viteză mică, bateți în amestecul de făină doar până se omogenizează. Se amestecă merele. Puneți aluatul în tigaie.
Coaceți 55 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
În castron mediu, se amestecă toate ingredientele glazura pana se omogenizeaza si gros.
Stropiți glazura peste tort.