Tort De Mere Caramel
Tort de mere Caramel ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 516 calorii, 5g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, apă, jumătăți de pecan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tort de mere caramelizat-combinație clasică de mere și caramel, Tort de mere cu rom condimentat cu glazură de caramel de cidru de mere, și Tort De Mere Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Într-o tigaie de 9 inch, topiți 3 linguri de unt.
Presărați 1/3 cană zahăr brun și 1/4 linguriță de scorțișoară. Aranjați douăsprezece jumătăți de pecan, apoi pene de mere (așa cum ați face pentru o prăjitură cu ananas cu susul în jos. Se toacă pecanele rămase și se lasă deoparte.
Într-un castron mic, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și 1 1/2 lingurițe de scorțișoară. Pune deoparte.
Într-un castron mare, smântână 3/4 cană unt și zahăr până se omogenizează. Se amestecă în apă.
Adăugați amestecul de făină și combinați.
Adăugați nuci și combinați.
Întindeți aluatul uniform peste mere și coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 30 de minute.
Se răcește 10 minute, apoi se inversează pe farfurie.