Tort De Mere

Tort De Mere
Tortul cu mere este un desert care servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 444 calorii. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de praf de copt, făină de tort, zară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tort De Mere, Tort De Caramel Cu Mere, și Tort De Cidru De Mere.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
3
Lăsați ouăle, laptele și untul să ajungă la temperatura camerei pe tejghea înainte de a începe. (Untul merge pe tejghea ultimul.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan Planters®Nuci Pecan Planters®
Cutie De Umplutură De Cheesecake Philadelphia Gata De ServireCutie De Umplutură De Cheesecake Philadelphia Gata De Servire
Sfaturi Pentru Patiserie-#5 Rotund șiSfaturi Pentru Patiserie-#5 Rotund și
4
Ungeți tigaia Bundt cu 1 lingură de unt, apoi adăugați 2 linguri de făină și agitați și atingeți pentru a acoperi interiorul tigaiei; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan Planters®Nuci Pecan Planters®
1/2 Până La 3/4 Cană Făină Integrală1/2 Până La 3/4 Cană Făină Integrală
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
5
Puneți merele tăiate cubulețe într-un castron cu scorțișoara și sucul de lămâie. Într-un castron mare sau un mixer de stand adăugați untul și 2 căni de zahăr și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut, Menta Proaspata Si Coaja De Lamaie, OptionalTopping Batut, Menta Proaspata Si Coaja De Lamaie, Optional
Pâine Franțuzească Sau Cu Aluat Veche De O Zi Cuburi (bucăți De 1 Inch)Pâine Franțuzească Sau Cu Aluat Veche De O Zi Cuburi (bucăți De 1 Inch)
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Nuci Pecan Planters®Nuci Pecan Planters®
Dovleac Butternut Fiert Piure Cald (110° Până La 115°)Dovleac Butternut Fiert Piure Cald (110° Până La 115°)
Echipamente pe care le vei folosi
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
6
Adăugați gălbenușurile de ou, câte 1, și amestecați pentru a încorpora complet înainte de a adăuga următorul. Amestecul va deveni foarte deschis la culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
7
Adăugați zeama și extractele și amestecați pentru a combina. Se amestecă 3 căni de făină împreună cu praful de copt și se amestecă până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat, Plus Suplimentar, La NevoieZahăr Granulat, Plus Suplimentar, La Nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
1/2 Până La 3/4 Cană Făină Integrală1/2 Până La 3/4 Cană Făină Integrală
8
Într-un castron curat și uscat separat, bateți albușurile până se spumează, apoi adăugați restul de 1/2 cană de zahăr și bateți până se formează vârfuri strălucitoare și moi atunci când scoateți biciul din albușuri. Îndoiți ușor acest lucru în aluatul de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Cofetar, Bucle De Ciocolată și Boabe De Cafea, OpționalZahăr Cofetar, Bucle De Ciocolată și Boabe De Cafea, Opțional
Dovleac Butternut Fiert Piure Cald (110° Până La 115°)Dovleac Butternut Fiert Piure Cald (110° Până La 115°)
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și FeliateAmbalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și Feliate
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
9
Se toarnă jumătate din aluat în tigaia pregătită. Aranjați merele în centrul inelului până la capăt, fiind siguri că nu ating marginea exterioară sau interioară a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
10
Se toarnă aluatul rămas și se coace timp de 1 oră și 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
11
Scoateți tortul din cuptor și răciți complet. Puneți o farfurie mare sau o farfurie de tort deasupra tigaiei, apoi țineți-le pe ambele împreună, întoarceți-le astfel încât fundul curbat al tigaiei Bundt să fie în partea de sus și farfuria să se sprijine pe o suprafață plană. Scoateți încet tigaia din tort ridicând-o drept în sus. Feliați și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Lira tort pe Meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista