Tort de Mango cu susul în jos cu nucă de Macadamia
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 415 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 89 de cenți pe porție. 38 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, extract de vanillan, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mango-Tort Macadamian Cu Susul În Jos, Tort Cu Mango Cu Susul În Jos, și Tort De Mango Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aveți o anumită latitudine cu fructele pe care le utilizați. Asigurați-vă că orice folosiți acoperă fundul într-un strat substanțial, în jurul grosimii duble, deoarece fructele se vor găti în timp ce se coc și se vor așeza frumos la loc. Fructe de padure și cum ar fi bine amplasat în golurile dintre felii de fructe.Topiți 3 linguri (45g) de unt într-o tigaie din fontă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără Sâmburi
Căpșuni La Picior
Piersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați zahărul brun și gătiți în timp ce amestecați, până când zahărul se topește și începe să baloneze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.Odată răcit, aranjați fructele într-un strat uniform de-a lungul fundului unei tigaie de tort de 10 inci sau o tigaie din fontă de dimensiuni similare.Preîncălziți cuptorul la 177°.într-un bol mare de amestecare bateți 8 linguri (115g) de unt și zahăr până devin pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
Piersică Sau Nectarină, Feliată
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
1 Lingură De Grăsime Naturală
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Adăugați vanilia, apoi ouăle, pe rând, până când smooth.In un castron separat, amestecați sau Cerneți împreună făina, praful de copt și sarea.Se amestecă jumătate din amestecul de făină, apoi laptele, apoi ingredientele uscate rămase. Nu amestecați prea mult: amestecați doar până când făina abia se încorporează în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Căpșuni La Picior
Bomboane Salvatoare
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
5
Adăugați nucile și amestecați ușor pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
6
Întindeți aluatul peste fructe, apoi coaceți timp de 45 de minute până la o oră (în funcție de tigaie și de grosimea aluatului.) Tortul este gata când începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei și Centrul Se simte doar setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Piersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Scoateți din cuptor, lăsați să se răcească aproximativ 20 de minute, apoi așezați o farfurie de tort deasupra și purtați mănuși de cuptor, întoarceți tortul pe farfurie, având grijă, deoarece poate exista un caramel fierbinte care ar putea scăpa.Servire: tortul cu susul în jos se servește cel mai bine cald, poate cu frișcă sau înghețată de vanilie. Poate fi făcut în avans, lăsat în tigaie și reîncălzit în tigaia sau tigaia pentru tort chiar înainte de servire. De asemenea, este foarte bine reîncălzit într-un cuptor cu microunde și servit imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite