Tort De Mandarină De Casă
Tort de casă Mandarin Orange ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție conține 284 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți extract de portocale, ananas, amestec instant de budincă de vanilie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Pig Pickin ' Cake (Tort de portocale mandarine cu glazură de frișcă de ananas), Tort Cu Portocale Mandarine, și Tort De Ceai Mandarin Orange.
Instrucțiuni
Scurgeți portocalele, rezervând suc. Pune portocalele deoparte. Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, uleiul, ouăle, extractul de portocale și sucul rezervat la viteză mică timp de 30 de secunde. Bateți pe mediu timp de 2 minute.
Transferați într-un 13-in uns. x 9-în. tigaie de copt.
Se coace la 350 de minute pentru 30-35 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Pentru topping, într-un castron, amestecați laptele și budinca timp de 2 minute.
Lăsați să stea 2 minute sau până se înmoaie. Îndoiți ananasul și portocalele rezervate, apoi pliați în topping bătut. Înghețați tortul. Se da la frigider cel putin 1 ora inainte de servire.