Tort de lămâie cu umplutură de lămâie și glazură de unt de lămâie
Tort de lămâie cu umplutură de lămâie și glazură de unt de lămâie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 92 de cenți pe porție. O porție conține 778 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime. Un amestec de praf de copt, extract de vanillan, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 639 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 39%. Încercați Rulou De Tort Cu Lămâie Cu Umplutură De Caș De Lămâie, Tort de lămâie cu umplutură cremoasă și caș de lămâie, și Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați două tigăi rotunde de 8 inch.
Se amestecă împreună făina, praful de copt și sarea. Pune deoparte.
Într-un castron mare, cremă împreună untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 5 minute. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați vanilia. Bateți amestecul de făină alternativ cu laptele, amestecând doar până se încorporează.
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească în tigăi pe rafturi de sârmă timp de 10 minute. Apoi inversați pe rafturi de sârmă pentru a se răci complet.
Pentru a face umplutura: într-o cratiță medie, amestecați împreună 1 lingură de coajă de lămâie, 1/2 cană de suc de lămâie și 1 lingură de amidon de porumb până se omogenizează.
Se amestecă în 6 linguri de unt și 3/4 cană de zahăr și se aduce amestecul la fiert la foc mediu. Se fierbe timp de un minut, amestecând constant. Într-un castron mic, cu un tel de sârmă, bateți gălbenușurile de ou până se omogenizează.
Bateți într-o cantitate mică din amestecul de lămâie fierbinte.
Se toarnă amestecul de ouă în tigaia cu sos, bătând rapid amestecul de lămâie fierbinte. Reduceți căldura la minim; gatiti, amestecand continuu, 5 minute, sau pana se ingroasa (sa nu fiarba).
Se toarnă amestecul într-un castron mediu. Apăsați folie de plastic pe suprafață pentru a împiedica formarea pielii pe măsură ce se răcește. Se răcește la temperatura camerei. Refrigerați 3 ore.
Pentru a face glazură: într-un castron mare, bateți zahărul cofetarilor, 1/2 cană de unt, 2 linguri de suc de lămâie și 1 linguriță de coajă de lămâie până se omogenizează. Bateți în lapte și creșteți viteza și continuați să bateți până când este ușor și pufos.
Pentru asamblare: cu cuțit lung zimțat, împărțiți fiecare strat de tort pe jumătate orizontal, făcând 4 straturi.
Așezați 1 strat, tăiat cu fața în sus, pe o farfurie de servire.
Se întinde cu jumătate din umplutura de lămâie. Se acoperă cu un alt strat și se întinde cu 1/2 cană glazură.
Adăugați al treilea strat și întindeți cu jumătatea rămasă din umplutura de lămâie. Apăsați pe stratul final de tort și înghețați partea superioară și laturile tortului cu glazura rămasă. Prajitura la frigider pana la servire.