Tort de lămâie cu umplutură de lămâie și glazură de unt de lămâie
Tort de lămâie cu umplutură de lămâie și glazură de unt de lămâie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 92 de cenți pe porție. O porție conține 778 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime. Un amestec de praf de copt, extract de vanillan, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 639 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 39%. Încercați Rulou De Tort Cu Lămâie Cu Umplutură De Caș De Lămâie, Tort de lămâie cu umplutură cremoasă și caș de lămâie, și Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați două tigăi rotunde de 8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se amestecă împreună făina, praful de copt și sarea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
3
Într-un castron mare, cremă împreună untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 5 minute. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați vanilia. Bateți amestecul de făină alternativ cu laptele, amestecând doar până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Unt
Cremă
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească în tigăi pe rafturi de sârmă timp de 10 minute. Apoi inversați pe rafturi de sârmă pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
6
Pentru a face umplutura: într-o cratiță medie, amestecați împreună 1 lingură de coajă de lămâie, 1/2 cană de suc de lămâie și 1 lingură de amidon de porumb până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Amidon De Porumb
Coaja De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Se amestecă în 6 linguri de unt și 3/4 cană de zahăr și se aduce amestecul la fiert la foc mediu. Se fierbe timp de un minut, amestecând constant. Într-un castron mic, cu un tel de sârmă, bateți gălbenușurile de ou până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
8
Bateți într-o cantitate mică din amestecul de lămâie fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
9
Se toarnă amestecul de ouă în tigaia cu sos, bătând rapid amestecul de lămâie fierbinte. Reduceți căldura la minim; gatiti, amestecand continuu, 5 minute, sau pana se ingroasa (sa nu fiarba).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie
Sos
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
10
Se toarnă amestecul într-un castron mediu. Apăsați folie de plastic pe suprafață pentru a împiedica formarea pielii pe măsură ce se răcește. Se răcește la temperatura camerei. Refrigerați 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
11
Pentru a face glazură: într-un castron mare, bateți zahărul cofetarilor, 1/2 cană de unt, 2 linguri de suc de lămâie și 1 linguriță de coajă de lămâie până se omogenizează. Bateți în lapte și creșteți viteza și continuați să bateți până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Suc De Lămâie
Coaja De Lămâie
Glazura
Unt
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Pentru asamblare: cu cuțit lung zimțat, împărțiți fiecare strat de tort pe jumătate orizontal, făcând 4 straturi.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Zimțat
13
Așezați 1 strat, tăiat cu fața în sus, pe o farfurie de servire.
14
Se întinde cu jumătate din umplutura de lămâie. Se acoperă cu un alt strat și se întinde cu 1/2 cană glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Lămâie
15
Adăugați al treilea strat și întindeți cu jumătatea rămasă din umplutura de lămâie. Apăsați pe stratul final de tort și înghețați partea superioară și laturile tortului cu glazura rămasă. Prajitura la frigider pana la servire.