Tort De Lămâie Cu Semințe De Mac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu semințe de mac de lămâie. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 302 calorii. Această rețetă servește 10. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, făină de tort, suc de lămâie stors și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort De Lămâie Cu Semințe De Mac, Tort De Lire Cu Semințe De Lămâie-Mac, și Tort De Lămâie Cu Semințe De Mac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalzeste cuptorul la 350 de grade F.In un castron mediu combină ușor laptele, ouăle și vanilla.In un bol mare de amestecare combină ingredientele uscate, inclusiv coaja de lămâie și semințele de Mac, și amestecă la viteză mică timp de 30 de secunde pentru a se amesteca.
Adăugați untul și jumătate din amestecul de ouă.
Se amestecă la viteză mică până când ingredientele uscate sunt umezite. Creșteți la viteză medie (viteză mare dacă utilizați un mixer manual) și bateți timp de 1 minut pentru a aera și dezvolta structura tortului.Răsturnați părțile laterale. Adăugați treptat amestecul de ouă rămas în 2 loturi, bătând timp de 20 de secunde după fiecare adăugare pentru a încorpora ingredientele și a întări structura. Răsturnați părțile laterale.Răsturnați aluatul în tigaia pregătită și neteziți suprafața cu o spatulă. Aluatul va fi mai mic de centimetri de la partea de sus a unei tigaie cu 4 cani. (Dacă tigaia dvs. este puțin mai mică, folosiți orice exces de aluat pentru cupcakes.) Dacă vă place o suprafață strălucitoare, puteți utiliza spălarea opțională a ouălor în acest moment.
Coaceți 55 până la 65 de minute (35 până la 45 de minute într-o tigaie cu tub canelat) sau până când o scobitoare de lemn introdusă în centru iese curată.Cu puțin timp înainte ca prăjitura să fie gata, pregătiți siropul de lămâie:într-o tigaie mică la foc mediu, amestecați zahărul pudră și sucul de lămâie până se dizolvă. De îndată ce tortul iese din cuptor, așezați tigaia pe un suport, împingeți tortul peste tot cu un tester de sârmă și periați-l cu sirop de sirop. Se răcește în tigaie timp de 10 minute. Slăbiți părțile laterale cu o spatulă și inversați-o pe un suport de sârmă uns. Puneți fundul tortului cu testerul de sârmă, periați-l cu puțin sirop și reintroduceți-l pe un suport de sârmă uns.
Periați părțile laterale cu siropul rămas și lăsați să se răcească înainte de a înfășura etanș. Păstrați 24 de ore înainte de a mânca pentru a da siropului șansa de a distribui uniform. Siropul va păstra tortul proaspăt cu câteva zile mai mult decât un tort fără sirop.