Tort de lămâie cu Mousse de zmeură

Tort de lămâie cu Mousse de zmeură
Tortul cu lămâie cu Mousse de zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 350 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Dacă aveți la îndemână umplutură de plăcintă cu zmeură, frișcă, amestec de tort cu lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă cu Mousse de zmeură cu lămâie într-un borcan, Pătrate De Mousse De Lămâie-Zmeură, și Mousse încântătoare de lămâie cu sos de zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți sau pulverizați două tigăi rotunde de 8 sau 9 inci. Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, zeama, uleiul, coaja de lămâie și ouăle cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Amestec De TortAmestec De Tort
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
CuptorCuptor
2
Se toarnă în tigăi.
3
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie. Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul în jurul părții tigăilor pentru a slăbi prăjiturile; scoateți din tigăi în rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
4
Așezați 1 strat de tort, cu partea rotunjită în jos, pe farfuria de servire.
5
Întindeți 3/4 cană din umplutura de plăcintă peste stratul de tort până la 1/4 inch de margine. Sus cu al doilea strat, cu partea rotunjită în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Într-un castron mediu răcit, bateți frișca cu mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri moi. Bateți în restul de 1 1/4 căni de umplutură de plăcintă la viteză mică doar până la amestecare. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu mousse de zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Plăcintă De UmplerePlăcintă De Umplere
ZmeurăZmeură
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
7
Se ornează cu zmeură proaspătă și frunze de mentă. A se păstra ușor acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
ZmeurăZmeură

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Gunderloch Estate Riesling Dry cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Gunderloch Estate Riesling Uscat
Gunderloch Estate Riesling Uscat
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista