Tort de iepuraș al magicianului
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de iepuraș al Magicianului. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 404 calorii. Această rețetă servește 16. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați gumdrops, gumă cu aromă de fructe în dungi, lemn dulce și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Iepurași Hip-Hop, Tort De Iepuraș, și Tort De Iepuraș pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Faceți și răciți tortul conform instrucțiunilor de pe cutie pentru două runde de 8 sau 9 inci. Pentru o manipulare mai ușoară, refrigerați sau congelați tortul 30 până la 60 de minute.
Tăiați o rundă așa cum se arată în diagramă.
Aranjați piesele pe tavă așa cum se arată. Atașați bucăți cu o cantitate mică de glazură. Înghețați cu un strat subțire de glazură pentru a sigila în firimituri. Refrigerați sau congelați 30 până la 60 de minute pentru a seta glazura. Frost tort întreg.
Presărați cravată cu zaharuri colorate și conturați cu lemn dulce.
Aranjați bilele de tort pe glazură pentru obraji. Introduceți benzi scurte de lemn dulce în obraji pentru mustăți. Conturați ochii cu lemn dulce; adăugați benzi scurte pentru gene. Utilizați gumdrops negru pentru elevii de ochi, bomboane de lemn dulce roz pentru nas, gumdrop roșu pentru gură și gumă pentru dinți.
Tăiați guma dungată în bucăți înguste și puneți-o în centrele urechilor. Decorați cu pălăria magicianului și bagheta magică, dacă doriți. Depozitați ușor acoperit.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.