Tort De Gheață Cu Mentă-Ciocolată

Tort De Gheață Cu Mentă-Ciocolată
Menta-ciocolata Icebox tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 228 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați granule de cafea instant, cacao, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Cu Gheață Cu Mentă De Ciocolată, Tort Cu Gheață Cu Mentă De Ciocolată, și Tort De Gheață Oreo Cu Mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron; se amestecă bine și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați cacao, 2/3 cană Prune Pure, apă, sare, extract de mentă și zahăr într-un castron mare; bate la viteza medie a unui mixer până se omogenizează. Rezervați 3/4 cană amestec de cacao; adăugați restul de 1/3 cană Prune Pure și ouă la amestecul de cacao rămas în castron. Bateți la viteză medie până se omogenizează. Adăugați treptat amestecul de făină, bătând la viteză mică până se omogenizează. Se amestecă în apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc Alb De AfineSuc Alb De Afine
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Prune UscatePrune Uscate
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă aluatul într-o tigaie de copt de 13 x 9 inci acoperită cu spray de gătit, răspândind uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Lăsați să se răcească complet în tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Îndoiți toppingul biciuit în amestec de cacao rezervat de 3/4 cană; întins peste tort. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Hârtie De OrezHârtie De Orez
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista