Tort De Fulgi De Ovăz Cu Ciocolată
Ciocolata fulgi de ovăz tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 239 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină, cacao, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 68 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Fulgi De Ovăz Cu Ciocolată, Tort De Fulgi De Ovăz Cu Ciocolată, și Tort De Fulgi De Ovăz Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de 8x8 inch.
Într-un castron mare, amestecați ovăzul laminat și untul.
Se amestecă în apă clocotită. Puneți deoparte să se răcească.
Bateți împreună zahărul brun, ouăle și vanilia; se adaugă la amestecul de ovăz răcit și se amestecă bine.
Cerneti impreuna faina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea si cacao.
Se adaugă la ingredientele umede și se amestecă bine.
Răspândiți în tigaia pregătită.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 40 de minute.
Scoateți din cuptor, lăsați să se răcească și scoateți tava.