Tort de fructe cu ciocolată-portocală cu nuci pecan
Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 797 calorii, 10g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 16. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată semidulce, concentrat de suc de portocale, concentrat de suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fruitcake Junkyard Brownie cu lichior de portocale condimentat și ciocolată albă, Bomboane De Portocale Felie De Fructe, și Tort de fructe alb: tort de fructe ușor al Nannei Jepson pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Poziționați rack-ul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 163°. Generos unt și făină 12-cup angel food cake pan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tort Alimentar înger
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
Cuptor
2
Combinați nuci pecan prăjite, smochine uscate tocate, prune uscate, curmale, concentrat de suc de portocale, Grand Marnier și coajă de portocală rasă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De Portocale
Grand Marnier
Coaja De Portocala
Smochine Uscate
Nuci Pecan
Prune Uscate
Date
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Lăsați să stea 30 de minute, amestecând ocazional.
4
Cerneti faina, cacao, scortisoara, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea intr-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Scorțișoară
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Combinați zahărul brun și ciocolata de 6 uncii în procesor și tăiați-le în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Ciocolata
6
Folosind mixerul electric, bateți untul și crema de brânză într-un castron mare pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
7
Adăugați amestecul de ciocolată și bateți până devine pufos. Bateți în ouă câte 1. Bateți în unt de prune. Se amestecă 1/4 din ingredientele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Unt
Prune Uscate
Ouă
8
Se amestecă amestecul de fructe și ingredientele uscate rămase în 3 adaosuri fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe
9
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Coaceți tortul până când testerul este introdus aproape de centru cu câteva firimituri umede atașate, aproximativ 1 oră și 55 de minute. Se răcește 5 minute. Întoarceți tigaia pe raft; lăsați să stea 5 minute. Ridicați tava; tort rece complet. Înfășurați tortul în plastic și păstrați-l la temperatura camerei 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
1
Topiți untul într-o cratiță medie grea la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați ciocolată; se amestecă până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
3
Bateți concentratul de suc de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Așezați tortul pe raft.
5
Întindeți o parte din glazura de ciocolată gros deasupra și părțile laterale ale tortului. La frigider 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De Ciocolată
Ardei Arbol
6
Întindeți glazura de ciocolată rămasă peste tort, acoperind complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De Ciocolată
Ardei Arbol
7
Presărați cu coajă de fructe confiate tocate, dacă doriți. Frigider tort 30 de minute pentru a seta glazura. (Tortul cu fructe poate fi preparat cu 3 săptămâni înainte. Înfășurați tortul în plastic și dați-l la frigider.)