Tort de fructe cu ciocolată-portocală cu nuci pecan

Tort de fructe cu ciocolată-portocală cu nuci pecan
Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 797 calorii, 10g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 16. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată semidulce, concentrat de suc de portocale, concentrat de suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fruitcake Junkyard Brownie cu lichior de portocale condimentat și ciocolată albă, Bomboane De Portocale Felie De Fructe, și Tort de fructe alb: tort de fructe ușor al Nannei Jepson pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați rack-ul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 163°. Generos unt și făină 12-cup angel food cake pan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tort Alimentar îngerTort Alimentar înger
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
2
Combinați nuci pecan prăjite, smochine uscate tocate, prune uscate, curmale, concentrat de suc de portocale, Grand Marnier și coajă de portocală rasă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De PortocaleConcentrat De Suc De Portocale
Grand MarnierGrand Marnier
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Smochine UscateSmochine Uscate
Nuci PecanNuci Pecan
Prune UscatePrune Uscate
DateDate
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Lăsați să stea 30 de minute, amestecând ocazional.
4
Cerneti faina, cacao, scortisoara, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea intr-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Combinați zahărul brun și ciocolata de 6 uncii în procesor și tăiați-le în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
CiocolataCiocolata
6
Folosind mixerul electric, bateți untul și crema de brânză într-un castron mare pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
7
Adăugați amestecul de ciocolată și bateți până devine pufos. Bateți în ouă câte 1. Bateți în unt de prune. Se amestecă 1/4 din ingredientele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
UntUnt
Prune UscatePrune Uscate
OuăOuă
8
Se amestecă amestecul de fructe și ingredientele uscate rămase în 3 adaosuri fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
9
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Coaceți tortul până când testerul este introdus aproape de centru cu câteva firimituri umede atașate, aproximativ 1 oră și 55 de minute. Se răcește 5 minute. Întoarceți tigaia pe raft; lăsați să stea 5 minute. Ridicați tava; tort rece complet. Înfășurați tortul în plastic și păstrați-l la temperatura camerei 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
1
Topiți untul într-o cratiță medie grea la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ciocolată; se amestecă până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
3
Bateți concentratul de suc de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De PortocaleConcentrat De Suc De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Așezați tortul pe raft.
5
Întindeți o parte din glazura de ciocolată gros deasupra și părțile laterale ale tortului. La frigider 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De CiocolatăGlazură De Ciocolată
Ardei ArbolArdei Arbol
6
Întindeți glazura de ciocolată rămasă peste tort, acoperind complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De CiocolatăGlazură De Ciocolată
Ardei ArbolArdei Arbol
7
Presărați cu coajă de fructe confiate tocate, dacă doriți. Frigider tort 30 de minute pentru a seta glazura. (Tortul cu fructe poate fi preparat cu 3 săptămâni înainte. Înfășurați tortul în plastic și dați-l la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe ConfiateFructe Confiate
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
FolieFolie

Ingrediente

7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbomboane salvatoarebomboane salvatoare2cp. legume (de exemplu, spanac)ceapăceapă2cp. legume (de exemplu, spanac)stropi de portocale sau zahăr portocaliustropi de portocale sau zahăr portocaliu113ardei habenerobrânză cremă, temperatura camereibrânză cremă, temperatura camerei454ardei habenerocutie de zahăr brun închiscutie de zahăr brun închis2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ambalat) curmale tăiate fără sâmburi(ambalat) curmale tăiate fără sâmburi4mariouă, temperatura camereiouă, temperatura camerei2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ambalat) smochine de misiune negre uscate tocate(ambalat) smochine de misiune negre uscate tocate591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilGrand Marnier sau alt lichior de portocaleGrand Marnier sau alt lichior de portocale3cp. legume (de exemplu, spanac)scorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilconcentrat de suc de portocale congelat, decongelatconcentrat de suc de portocale congelat, decongelat6Crustă: firimituri de biscuiți grahamconcentrat de suc de portocale, decongelatconcentrat de suc de portocale, decongelat2Crustă: firimituri de biscuiți grahamcoaja de portocală rasăcoaja de portocală rasă5911 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbucăți de pecan, prăjitebucăți de pecan, prăjite1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilunt de prune cumpăratunt de prune cumpărat2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ambalat) prune uscate tocate(ambalat) prune uscate tocate1Oreos dublu umplutplus 2 linguri de apă cu gheațăplus 2 linguri de apă cu gheață454ardei habenerociocolată dulce-amară (nu neîndulcită) sau semidulce, tocatăciocolată dulce-amară (nu neîndulcită) sau semidulce, tocată170ardei habenerociocolată dulce-amăruie (nu neindulcită) sau semidulce, tocată grosierciocolată dulce-amăruie (nu neindulcită) sau semidulce, tocată grosier1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(1 1/4 bețișoare) unt nesărat(1 1/4 bețișoare) unt nesărat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(1 băț) unt nesărat, temperatura camerei(1 băț) unt nesărat, temperatura camerei1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ambalat) pudră de cacao neîndulcită(ambalat) pudră de cacao neîndulcită
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiCrăciun
Revista