Tort De Foi Fudgy

Tort De Foi Fudgy
Tort foaie Fudgy ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 317 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 44 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, scurtarea legumelor, făină de tort și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort de ciocolată Retro al mamei (cunoscut și sub numele de tort de foi din Texas), Tort de tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de ananas, și Tort De Budincă Fudgy.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti tortul, combinați 1/2 cană de cacao și apă într-un castron mic; rece. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
BolBol
3
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Așezați zahărul granulat, scurtarea și 2 lingurițe de vanilie într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
ScurtareaScurtarea
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în amestec de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
OuăOuă
6
Adăugați amestecul de făină și Zara alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină și bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
7
Se toarnă aluatul într-o tigaie de copt de 13 x 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Coaceți la 350 30 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Se răcește în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Pentru a pregăti glazura, combinați zahărul pudră și 3 linguri de cacao într-un castron mediu, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Pudră De CacaoPudră De Cacao
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
10
Adăugați lapte, unt și 1/2 linguriță de vanilie; se amestecă cu un tel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
11
Întindeți glazura peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
GlazurăGlazură
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista