Tort De Foi Fudgy
Tort foaie Fudgy ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 317 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 44 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, scurtarea legumelor, făină de tort și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort de ciocolată Retro al mamei (cunoscut și sub numele de tort de foi din Texas), Tort de tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de ananas, și Tort De Budincă Fudgy.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti tortul, combinați 1/2 cană de cacao și apă într-un castron mic; rece. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea, amestecând bine cu un tel.
Așezați zahărul granulat, scurtarea și 2 lingurițe de vanilie într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine.
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în amestec de cacao.
Adăugați amestecul de făină și Zara alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină și bătând bine după fiecare adăugare.
Se toarnă aluatul într-o tigaie de copt de 13 x 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 30 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Se răcește în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă.
Pentru a pregăti glazura, combinați zahărul pudră și 3 linguri de cacao într-un castron mediu, amestecând bine cu un tel.
Adăugați lapte, unt și 1/2 linguriță de vanilie; se amestecă cu un tel până se omogenizează.
Întindeți glazura peste tort.