Tort De Foi Din Texas
Texas Sheet Cake este un vegetarian desert. O porție conține 449 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1654 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, extract de vanillan, minus o lingură de zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată Retro al mamei (cunoscut și sub numele de tort de foi din Texas), Tort De Foi Din Texas, și Tort De Foi Din Texas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade. Ungeți o tigaie cu role de jeleu de 15 cm. 10 inch.
Se amestecă făina, zahărul, sarea și scorțișoara (dacă se folosește) într-un bol mare de amestecare și se lasă deoparte.Topiți untul într-o cratiță de dimensiuni medii. Se amestecă pudra de cacao și apa și se fierbe.
Se toarnă amestecul de cacao fierbinte în castron cu amestecul de făină și se amestecă cu o lingură până blended.In un al doilea castron, amestecați împreună ouăle, vanilia, Zara și bicarbonatul de sodiu.
Adăugați amestecul de ouă în amestecul de cacao și amestecați până se omogenizează – nu exagerați. Faceți tot posibilul pentru a amesteca ingredientele.
Se toarnă aluatul în tigaie și se coace timp de 20 până la 25 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. De îndată ce scoateți tortul din cuptor, începeți glazura. Pentru a obține un avans, poate doriți să Cerneți zahărul în timp ce tortul se coace.Glazură: Cerneti zaharul cofetarilor intr-un bol si dati deoparte. Puteți sări peste pasul de cernere dacă trebuie, dar cernerea îl ajută să se amestece mai ușor, iar glazura va fi mai fină.Topiți untul într-o cratiță setată la foc mediu. Când untul este aproape topit, adăugați cele 4 linguri de cacao și 7 linguri de lapte și aduceți doar la fierbere. De îndată ce amestecul ajunge la fierbere bună, scoateți-l de pe foc.
Se toarnă amestecul fierbinte de cacao fierbinte în vasul cu zahăr de cofetărie cernut.
Adăugați vanilia și amestecați cu o lingură de lemn până se omogenizează. Lucrați rapid, astfel încât glazura să nu înceapă să se stabilească în castron.
Se toarnă peste tort și se lasă să stea până se întărește