Tort De Dovleac Ghindă

Tort De Dovleac Ghindă
Tortul de dovlecei de ghindă necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 339 calorii. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de zahăr brun ferm, topping streusel, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, care nu este atât de super. Rețete similare sunt File de cod picant cu sos de nucă de cocos-dovlecei peste dovlecei de ghindă prăjită, Butternut Squash taitei Turcia Bolognese umplute ghindă Squash cu Gruyere topit: două moduri, și Squash De Ghindă Prăjită Cu Risotto De Dovlecei.

Instrucțiuni

1
Bateți untul și zahărul la viteză medie cu un mixer electric până când sunt cremoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2
Adăugați oul, bătând bine. Se amestecă dovleceii și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente; adăugați treptat la amestecul de unt, bătând la viteză mică după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
4
Se toarnă aluatul într-o tigaie pătrată unsă de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se presară cu Topping de Streusel.
6
Coaceți la 350 timp de 40 de minute. Tort rece în tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista