Tort De Dovleac Ghindă
Tortul de dovlecei de ghindă necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 339 calorii. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de zahăr brun ferm, topping streusel, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, care nu este atât de super. Rețete similare sunt File de cod picant cu sos de nucă de cocos-dovlecei peste dovlecei de ghindă prăjită, Butternut Squash taitei Turcia Bolognese umplute ghindă Squash cu Gruyere topit: două moduri, și Squash De Ghindă Prăjită Cu Risotto De Dovlecei.
Instrucțiuni
Bateți untul și zahărul la viteză medie cu un mixer electric până când sunt cremoase.
Adăugați oul, bătând bine. Se amestecă dovleceii și vanilia.
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente; adăugați treptat la amestecul de unt, bătând la viteză mică după fiecare adăugare.
Se toarnă aluatul într-o tigaie pătrată unsă de 9 inci.
Se presară cu Topping de Streusel.
Coaceți la 350 timp de 40 de minute. Tort rece în tigaie pe un suport de sârmă.