Rețetă De Tocană Prăjită De Chile Cu Cartofi Dulci, Porumb Și Var

Rețetă De Tocană Prăjită De Chile Cu Cartofi Dulci, Porumb Și Var
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați rețeta de tocană prăjită Hatch Chile cu cartofi dulci, porumb și var. Această rețetă face 4 porții cu 361 calorii, 7g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 159 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână limes, ardei iute prăjiți, coriandru măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Key Lime Hatch Chile Gelato: cum se utilizează ardeii iute, Hatch Chile Pâine De Porumb Cu Cartofi Dulci, și Tocană de pui și Trapă Chile pentru rețete similare.

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Cava Mestres Reserva Brut 1312 cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Cava Mestres Reserva Brut 1312
Cava Mestres Reserva Brut 1312
De culoare galben pai pal, cu accente verzi vizibile și bule fine și elegante. O reflectare clară a vintage - ului: finețe delicată cu arome intense de fructe albe, flori și ierburi proaspete tăiate. Pe gust este proaspăt, dezvăluind un mare echilibru de dulceață și aciditate. Plăcut și ușor de băut.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista