Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați căpșunile și crema Poke Cake. Această rețetă servește 15. O porție conține 277 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sirop de căpșuni, gem de căpșuni, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort Cu Cremă De Cannoli, Tort Cu Cremă De Nucă De Cocos, și Tort cu cremă de nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci cu spray de copt cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, jumătate și jumătate, ulei și ouă cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Tort
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 20 de minute. Poke tort fiecare centimetru cu dinți de furculiță de carne sau un cuțit de masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
Cuțit
5
Turnați siropul încet peste tort, permițând siropului să umple găurile din tort. Se răcește complet, cu aproximativ 35 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
6
Întindeți toppingul biciuit peste tort. În castron mediu, amestecați ușor căpșunile, gemul și zahărul. Completați fiecare porție cu amestec de căpșuni; garnisiți cu răsucire de coajă de tei. Păstrați tortul acoperit și amestecul de căpșuni separat la frigider.