Tort De Căpșuni Acoperit Cu Ciocolată
Reteta Tort de căpșuni acoperite cu ciocolată ar putea satisface pofta ta Mexican în aproximativ 2 ore. O porție conține 270 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Este perfect pentru Ziua Mamei. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cap la magazin și ridica amestec tort, ulei vegetal, gem de căpșuni, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort De Cană Cu Căpșuni Acoperit Cu Ciocolată, Tort De Căpșuni Acoperit Cu Ciocolată, și Tort Cu Strat De Căpșuni Acoperit Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți și făinați ușor fundul și părțile laterale ale a două tigăi rotunde de tort de 9 inci sau pulverizați cu spray de copt cu făină. În castron mare, amestecați amestecul de tort și gelatina. Bateți în apă, ulei și ouă întregi cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Coaceți 28 până la 33 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute.
Scoateți din tigăi în rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Între timp, clătiți ușor căpșunile și uscați pe prosoape de hârtie (fructele de pădure trebuie să fie complet uscate). Aliniați foaia cookie cu hârtie cerată. Într-o cratiță de 1 litru, topiți chipsurile de copt cu vanilie și scurtați la foc mic, amestecând frecvent.
Scufundați jumătatea inferioară a fiecărei căpșuni în amestecul de cipuri de vanilie; lăsați excesul să picure înapoi în cratiță.
Așezați pe o foaie de biscuiți căptușită cu hârtie cerată. Refrigerați până când acoperirea este fermă, aproximativ 30 de minute sau până la timpul de servire.
Împărțiți fiecare strat de tort orizontal în 2 straturi. Pe farfurie de servire, așezați partea superioară a 1 strat, tăiat cu fața în sus; se întinde cu 1/3 cană de gem.
Adăugați jumătatea inferioară a stratului, tăiată cu partea în jos; se întinde cu 1/3 cană gem.
Adăugați partea superioară a celui de-al doilea strat, tăiat cu fața în sus; se întinde cu 1/3 cană de gem rămasă.
Adăugați partea de jos a stratului rămas. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu glazură. Aranjați căpșunile înmuiate în jurul vârfului tortului. A se păstra acoperit la frigider.