Tort De Căpșuni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjitura cu căpșuni. Această rețetă face 16 porții cu 304 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați extract de căpșuni, zară, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de căpșuni cu glazură de căpșuni, Strawberry Rum Pound Cake, și Tort De Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți căpșunile, rezervând 1/2 cană de suc. Tăiați căpșunile; puneți sucul și fructele de pădure deoparte.
Într-un castron mare, scurtarea smântânii și zahărul până la lumină și pufos.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Combinați ingredientele uscate; se adaugă la amestecul cremă alternativ cu zară și se amestecă bine. Se amestecă nucile pecan, căpșunile tocate și extractele.
Se toarnă într-un 10-in uns și presărat cu făină. tigaie tub canelată.
Coaceți la 325 de ore timp de 1-1/4 ore sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute; scoateți din tigaie într-un suport de sârmă.
Într-o cratiță mică, combinați zahărul și sucul de căpșuni rezervat.
Adăugați căpșunile feliate. Aduceți la fierbere; gătiți și amestecați timp de 1 minut.
Se ia de pe foc; se amestecă extractele.
Ungeți o parte din sos peste tortul cald.
Serviți tortul cu sosul rămas.