Tort De Crăciun Fără Lactate

Tortul de Crăciun fără lactate ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 1458 calorii, 24g de proteine, și 73G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.96 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Un amestec de nuci, suc de lămâie, măr de gătit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort cu ciocolată cu banane cu glazură de unt de arahide - fără gluten, fără lactate, fără soia, Tort de cafea fără lactate, fără ouă, fără Gluten, cu Topping de Streusel, și Tort de morcovi fără Gluten cu glazură de brânză cremă fără lactate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fructele uscate, nucile tocate, sucul și jumătate din alcool într-un bol mare de amestecare și lăsați o oră. Aliniați dublu baza și părțile laterale ale formei de tort cu hârtie rezistentă la grăsimi.
Tăiați o bucată de hârtie maro uficient de lungă pentru a înconjura exteriorul și aproximați dublul adâncimii cositorului pentru a forma un guler și fixați-l cu sfoară. Preîncălziți cuptorul la 180C / 177° / gaz 4cremă margarina și zahărul până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați ouăle treptat, bătând bine de fiecare dată.
Combinați condimentul, guma de xantan, făina de orez și migdalele măcinate. Se amestecă ușor în amestec.
Adăugați mărul ras în fructe și apoi amestecați ușor restul ingredientelor. Goliți în cositorul pregătit. Folosind o mână umedă, neteziți și nivelați partea superioară a tortului.
Așezați o foaie de hârtie maro peste partea superioară a gulerului și coaceți timp de o oră. Reduceți temperatura la 150C / 149° / gaz 2 și coaceți încă 2 încă două ore și jumătate până când o frigăruie împinsă în mijloc iese curată.
Scoateți din cuptor și turnați restul de alcool peste tortul fierbinte și lăsați să se răcească în cositor. Când este complet rece, scoateți tortul din tablă, dar nu îndepărtați hârtia rezistentă la grăsime. Înfășurați într-un alt strat de rezistent la grăsime și apoi foliați până când este gata decorate.To decorați, faceți pasta de migdale bătând împreună ouăle, whisky-ul și esența și apoi adăugând-o la zahăr și migdale măcinate pentru a face o pastă. Preîncălziți cuptorul la 220C / 218° / gaz
Presărați suprafața de lucru cu zahăr glazură și îngenuncheați ușor pasta de migdale până se omogenizează.
Rulați la aproximativ 1 cm / jumătate de inch grosime.
Ungeți tortul cu albușul de ou și acoperiți cu pasta de migdale.
Rulați orice pastă rămasă subțire și decupați forme festive.
Ungeți cu gălbenușul de ou și lipiți-l de tort și apoi periați întregul tort cu gălbenușul de ou.Așezați cu grijă tortul pe o tavă de copt și coaceți timp de 10-15 minute până la culoarea aurie. Când prăjitura s-a răcit, puteți draga blatul cu zahăr glazură, dacă doriți.