Tort De Crăciun Fără Lactate

Tort De Crăciun Fără Lactate
Tortul de Crăciun fără lactate ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 1458 calorii, 24g de proteine, și 73G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.96 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Un amestec de nuci, suc de lămâie, măr de gătit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort cu ciocolată cu banane cu glazură de unt de arahide - fără gluten, fără lactate, fără soia, Tort de cafea fără lactate, fără ouă, fără Gluten, cu Topping de Streusel, și Tort de morcovi fără Gluten cu glazură de brânză cremă fără lactate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fructele uscate, nucile tocate, sucul și jumătate din alcool într-un bol mare de amestecare și lăsați o oră. Aliniați dublu baza și părțile laterale ale formei de tort cu hârtie rezistentă la grăsimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe UscateFructe Uscate
AlcoolAlcool
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
2
Tăiați o bucată de hârtie maro uficient de lungă pentru a înconjura exteriorul și aproximați dublul adâncimii cositorului pentru a forma un guler și fixați-l cu sfoară. Preîncălziți cuptorul la 180C / 177° / gaz 4cremă margarina și zahărul până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Adăugați ouăle treptat, bătând bine de fiecare dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Combinați condimentul, guma de xantan, făina de orez și migdalele măcinate. Se amestecă ușor în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Făină De OrezFăină De Orez
5
Adăugați mărul ras în fructe și apoi amestecați ușor restul ingredientelor. Goliți în cositorul pregătit. Folosind o mână umedă, neteziți și nivelați partea superioară a tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
6
Așezați o foaie de hârtie maro peste partea superioară a gulerului și coaceți timp de o oră. Reduceți temperatura la 150C / 149° / gaz 2 și coaceți încă 2 încă două ore și jumătate până când o frigăruie împinsă în mijloc iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
7
Scoateți din cuptor și turnați restul de alcool peste tortul fierbinte și lăsați să se răcească în cositor. Când este complet rece, scoateți tortul din tablă, dar nu îndepărtați hârtia rezistentă la grăsime. Înfășurați într-un alt strat de rezistent la grăsime și apoi foliați până când este gata decorate.To decorați, faceți pasta de migdale bătând împreună ouăle, whisky-ul și esența și apoi adăugând-o la zahăr și migdale măcinate pentru a face o pastă. Preîncălziți cuptorul la 220C / 218° / gaz
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Pastă De MigdalePastă De Migdale
AlcoolAlcool
WhiskyWhisky
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Presărați suprafața de lucru cu zahăr glazură și îngenuncheați ușor pasta de migdale până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
9
Rulați la aproximativ 1 cm / jumătate de inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Ungeți tortul cu albușul de ou și acoperiți cu pasta de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
11
Rulați orice pastă rămasă subțire și decupați forme festive.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12
Ungeți cu gălbenușul de ou și lipiți-l de tort și apoi periați întregul tort cu gălbenușul de ou.Așezați cu grijă tortul pe o tavă de copt și coaceți timp de 10-15 minute până la culoarea aurie. Când prăjitura s-a răcit, puteți draga blatul cu zahăr glazură, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate8
Revista