Tort de Crăciun cu fructe și nuci de vin fiert: tort de fructe Make-Ahead

Tort de Crăciun cu fructe și nuci de vin fiert: tortul cu fructe Make-Ahead este un vegetarian desert. Această rețetă face 11 porții cu 751 calorii, 9g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cireșe glace, prune uscate gata de mâncare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 ore și 1 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ tort de fructe de Crăciun fără ouă, cum se face tort de fructe de Crăciun, tort de fructe de vin de Crăciun, și Cupcakes de Crăciun-Cupcakes cu vin fiert cu glazură de unt de castane.
Instrucțiuni
CU DOUĂ ZILE ÎNAINTE DE COACERE:.Încălziți ușor portul cu fâșiile de coajă de portocală și toate condimentele de vin fiert legate într-o pungă de muselină sau pânză; veți avea nevoie de o cratiță mare încăpătoare, deoarece veți adăuga fructele mai târziu.Aduceți-l la fierbere și apoi scoateți focul și lăsați să se răcească ușor.
Adăugați toate fructele, prunele, coaja și nucile în amestecul de port de vin fiert, amestecați-l bine și acoperiți cu un capac.Lăsați la temperatura camerei, cu excepția cazului în care locuiți într-un climat foarte cald, caz în care va trebui să îl refrigerați, timp de 2 zile. Am lăsat acest lucru timp de până la 4 zile fără efecte adverse!ZIUA ÎN CARE COACEȚI TORTUL:.Pre-căldură cuptor la 160 C sau 160°.unsoare și linie dublă cu hârtie bakng/pergament un fund liber tort adânc staniu; am folosit un 8" diametru staniu rotund cu laturi înalte.Înfășurați exteriorul formei de tort cu un strat dublu de hârtie maro sau hârtie de copt/pergament și legați cu sfoară - oprește prăjitura să se rumenească prea repede sau prea mult și merită efortul!Bateți untul și zahărul împreună până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați făina puțin câte puțin cu ouăle bătute treptat - amestecați bine între fiecare adăugare de făină și ou. Acest lucru îl oprește să se coaguleze.
Scurgeți fructele și nucile-orice port în exces poate fi păstrat pentru viitoare înmuiere! Aruncați punga de vin fiert și fâșiile de coajă de portocală.
Adăugați fructele și nucile în amestecul de tort și amestecați bine.
Adăugați condimentele împreună cu coaja rasă a unei portocale și amestecați bine cu o lingură de lemn.Puneți amestecul de tort în forma pregătită și nivelați partea superioară.Faceți o ușoară scufundare în mijloc pentru a permite creșterea inegală.
Coaceți timp de 30 de minute și apoi întoarceți cuptorul la 150 C sau 300 F și coaceți încă 1 1/2 până la 1 3/4 ore sau până când o frigăruie introdusă iese curată.Lăsați tortul să se răcească în formă.
Scoateți din cutie și păstrați - l depozitat într-un recipient etanș-bine învelit în hârtie de copt/pergament până la Crăciun.Decorați - l cu marțipan tradițional și glazură sau o glazură de fructe și nuci-sau pur și simplu scoateți-l din hârtie, decorați-l cu un volan și serviți-l dintr-un platou de tort atractiv!În Yorkshire, de unde vin eu, am mânca o felie de tort de Crăciun cu o felie de brânză Wensleydale!