Tort de Crăciun așa cum îți place

Tort de Crăciun așa cum îți place
Se poate face rețeta așa cum îți place tortul de Crăciun în aproximativ 3 ore și 20 de minute. Această rețetă face 10 porții cu 694 calorii, 9g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $3.37 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Este perfect pentru Crăciun. 296 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca un desert destul de scump. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de extract de vanillan, zahăr brun, nuci de Brazilia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 37%. Încercați tort de fructe de Crăciun fără ouă, cum se face tort de fructe de Crăciun, Tort De Crăciun, și Tort De Crăciun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți amestecul de fructe uscate ales într-un castron mare, cu alcool sau ceai la alegere, coajă de citrice și suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe UscateFructe Uscate
AlcoolAlcool
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se amestecă bine, se acoperă și se lasă peste noapte.
3
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Unt și linie dublă o formă de tort adâncă de 20 cm rotundă sau 18 cm pătrată, cu suficient pergament de copt pentru a ajunge la aproximativ 2,5 cm deasupra vârfului cositorului. Înfășurați exteriorul cutiei cu câteva foi de ziar, fixând cu capse sau sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
5
Bateți untul, zahărul și vanilia până devin cremoase, apoi bateți ouăle unul câte unul. Sfat în făină, condimente amestecate, fructe uscate înmuiate și orice lichid din castron, plus nucile alese, dacă se utilizează. Se amestecă totul împreună, apoi se răzuiește în forma de tort. Folosind partea din spate a lingurii, faceți o ușoară adâncitură în centrul amestecului, apoi coaceți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe UscateFructe Uscate
Condimente MixteCondimente Mixte
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Reduceți cuptorul la 140C / 120C ventilator / gaz 1, acoperiți ușor partea superioară a tortului cu o foaie dublă de folie sau pergament de copt și coaceți încă 45 de minute-1 oră sau până când o frigăruie înfiptă chiar în partea de jos iese curată. Se răcește în formă, apoi se ridică și se înfășoară în hârtie rezistentă la grăsime sau pergament de copt. Păstrați într-o formă de tort cu un capac bine fixat sau învelit într-o foaie mare de folie, într-un loc răcoros și întunecat timp de până la 6 luni. Deschideți tortul în fiecare săptămână sau două pentru a vă hrăni, împingând cu o frigăruie în mai multe locuri și driblând puțin mai mult din alcoolul sau ceaiul ales.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlcoolAlcool
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tortul de Crăciun. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiCrăciun
Revista