Tort de Couscous cu ulei de măsline cu CR Aproxumme FRA și sirop de curmale

Tort de Couscous cu ulei de măsline cu CR Aproxumme FRA și sirop de curmale
Ulei de măsline Couscous tort cu CR fra FRA și sirop de curmale este un vegetarian desert. Această rețetă servește 8 și costă 1,36 USD pe porție. O porție conține 620 calorii, 8g de proteine, și 38g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ouă, frișcă grea, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 29%. Încercați Tort de Couscous cu ulei de măsline cu CR Aproxumme FRA și sirop de curmale, Fructe de piatră în sirop de cimbru de lămâie cu Creme Fraiche, și Tort de lămâie, CR aproxumme FRA și castan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Periați tigaia de tort cu diametrul de 9 inci cu laturile înalte de 3 inci cu ulei de măsline. Linia de jos a tigaie cu hârtie pergament rotund; perie pergament cu ulei de măsline. Cerneti faina, praful de copt si sarea intr-un bol mediu. Se amestecă cuscusul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Bateți uleiul de măsline și Muscat într-un alt castron mediu pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
MoscatoMoscato
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Folosind mixerul cu suport prevăzut cu Atașament pentru tel, bateți gălbenușurile de ou, ouăle și 1 cană de zahăr la viteză mare într-un castron mare până când este gros și galben pal, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Transferați într-un castron mare. Se amestecă coaja de portocală. Folosind spatula de cauciuc, pliați ușor amestecul de făină alternativ cu amestecul de ulei de măsline în 4 adaosuri fiecare (amestecul se poate dezumfla ușor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Transferați aluatul în tigaia pregătită. Atingeți ușor tigaia pe suprafața de lucru pentru a elimina bulele de aer.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Coaceți tortul până se rumenesc și începeți să vă îndepărtați de părțile laterale ale tigaiei și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Transferați tortul în raft și răciți-l în tigaie cel puțin 30 de minute. Întoarceți tortul pe platou (tortul poate cădea ușor în centru). Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Mișto. Se acoperă cu folie și se păstrează la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Folosind mixer electric, se bate frisca si creme fraîche intr-un bol mare, până formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Tăiați tortul în pene.
11
Așezați 1 pană de tort pe fiecare farfurie.
12
Stropiți siropul de curmale. Lingura frisca alaturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
DateDate
13
Presărați curmale peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DateDate
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista