Tort de condimente din lapte de unt cu compot de pere și CR Aproxme fra aprox. che

Tort de condimente din lapte de unt cu compot de pere și CR Aproxme fra aprox. che
Zară Spice tort cu compot de pere și CR fra fra FRA este un vegetarian rețetă cu 10 porții. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 351 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați ienibahar măcinat, piper măcinat, anason stelat măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort de condimente din lapte de unt cu compot de pere și CR Aproxme fra aprox. che, Tort cu pere și nuc cu capul în jos cu CR Frommormme fra Fram, și Pâine prăjită franceză cu compot de rubarbă-Mango și Creme Fraiche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă zahărul,sucul de lămâie și sarea într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Adăugațipere și aruncați ușor pentru a acoperi. Acoperiți și gătiți la foc mediu-mic până când perele sunt doar fragede, amestecând ocazional,10 până la 12 minute.
3
Transferați amestecul în bowl.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Chillpână la rece, apoi acoperiți și păstrați la rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină tigaie de tort cu diametrul de 9 inci cu laturile înalte de 2 inci;tigaie cu linie rotundă de hârtie pergament. Siftfirst 9 ingrediente în castron mediu. Folosindmixer electric, bateți untul într-un castron marepână la pufos. Adăugați treptat zahăr, bătândpână la neted. Bateți ouăle câte 1, bătând pentru a se amesteca între adaosuri. Scrapein semințe din fasole de vanilie și se adaugă limepeel; bate pentru a amesteca. Bateți în amestecul de făină în4 adaosuri alternativ cu zară în3 adaosuri, răzuind bolul ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Coaceți tortul până când începe să se rumenească ontop și tester introdus în centru comesout curat, aproximativ 30 de minute. Tort rece inpan pe raft de răcire. Faceți înainte: tortul poate fi făcut cu 1 zi înainte. Acoperiți și lăsați să stea în picioarela temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Tăiați în jurul laturilor tigaiei pentru a slăbi tortul.Întoarceți tortul pe raft; desprindeți pergamentulși întoarceți partea dreaptă în sus pe platou. Siftzahăr pudră peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Tăiați în pene.
6
Se serveste cu compot de pere și dollop ofcr fra fram.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
7
* Un semințe maro, în formă de stea, care este disponibil în secțiunea de condimente a unor supermarketuri și la magazinele de alimente de specialitate și piețele asiatice.
8
** Disponibil la majoritatea supermarketurilor și la magazinele de produse alimentare de specialitate.
1
Se macină anisepodele stelare într-o moară de condimente, apoi se strecoară printr-o sită fină. Utilizați numai cele mai fin măcinate anason stelat în tort. Sau puteți cumpăraanason stelat la sol la penzeys.com.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista