Tort De Colibri Cu Ciocolată Albă Înaltă De Mile

Tort De Colibri Cu Ciocolată Albă Înaltă De Mile
Mile-High tort de ciocolată albă Colibri ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 24. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 367 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de tort, scorțișoară măcinată, Ananas în suc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 16 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort De Ciocolată Înalt De Mile, Tort de ciocolată înalt de Mile cu cremă de unt de vanilie, și Mile High Cheesecake Tort De Ciocolată Stratificat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Scurgeți ananasul, rezervând suc pentru o altă utilizare. Strângeți bine ananasul folosind mai multe grosimi de prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Combinați amestecul de tort și următoarele 7 ingrediente într-un 8-qt. bol de amestecare. Bateți la viteză mică cu un mixer electric 2 minute; bateți la viteză medie 3 minute. Îndoiți ananasul, ciocolata albă și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
AnanasAnanas
Amestec De TortAmestec De Tort
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Bol De AmestecareBol De Amestecare
4
Se toarnă aluatul în 4 Tigăi rotunde de tort de 9 inci unse și făinate.
5
Coaceți la 350 timp de 34 până la 36 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți din tigăi în rafturi de sârmă și răciți complet. Înfășurați și răciți straturile de tort cel puțin 1 oră sau până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
7
Folosind un cuțit zimțat, feliați straturile de tort în jumătate orizontal pentru a face 8 straturi.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
8
Așezați 1 strat, tăiat cu fața în sus, pe placa de tort.
9
Se întinde cu 1/2 cană glazură de brânză cremă de ciocolată albă. Repetați procedura de 6 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză înghețatăCremă De Brânză înghețată
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
10
Așezați stratul final de tort deasupra tortului, tăiat cu fața în jos.
11
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului. Capac; se răcește la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
12
Garnisiți, dacă doriți. A se păstra la frigider.
13
Notă: acoperiți tortul într-un recipient etanș și congelați cu până la 1 lună în avans. Decongelați la frigider peste noapte înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 16 m.
Porții24
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista