Tort de coacăze și portocale
Rețeta tort de coacăze și portocale se poate face în aproximativ 45 de minute. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 267 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Mergeți la magazin și ridicați ouă, zahăr tos, făină auto-crescătoare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 190 de gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca desert. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort de portocale, Tort de portocale și rozmarin, și Tort de mure cu burniță portocalie.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Ungeți și tapetați o tavă de copt de 20 x 30 cm cu pergament de copt.
Puneți untul, zahărul tos, făina, ouăle și coaja de portocală într-un castron. Bateți bine cu un tel electric până când este cremos și neted. Se amestecă agrișele, apoi se pune lingura în cositor și se nivelează suprafața.
Coaceți timp de 35 de minute până când o frigăruie introdusă în tort iese curată.
Se amestecă sucul de portocale și zahărul granulat împreună, se pune lingura peste suprafața tortului cald și se lasă să se răcească și se fixează.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tortul poate fi asociat cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.