Rețeta tort de coacăze și portocale se poate face în aproximativ 45 de minute. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 267 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Mergeți la magazin și ridicați ouă, zahăr tos, făină auto-crescătoare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 190 de gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca desert. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort de portocale, Tort de portocale și rozmarin, și Tort de mure cu burniță portocalie.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți și tapetați o tavă de copt de 20 x 30 cm cu pergament de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3
Puneți untul, zahărul tos, făina, ouăle și coaja de portocală într-un castron. Bateți bine cu un tel electric până când este cremos și neted. Se amestecă agrișele, apoi se pune lingura în cositor și se nivelează suprafața.
Tortul poate fi asociat cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.