Tort De Citrice Curcubeu
Tortul de citrice curcubeu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 652 calorii. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 70 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 45 de minute. Această rețetă este plăcută de 54 de mâncăruri și bucătari. Un amestec de colorant alimentar, coajă de lămâie, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tort De Citrice Curcubeu, Salată De Fructe Curcubeu + Sirop De Miere De Citrice, și Păstrăv curcubeu cu orez de iasomie și vinetă de citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Grăsime și făină 3 (9 inch) Tigăi. Cerneti impreuna faina, praful de copt si sarea. Pune deoparte.
Într-un castron mare, cremă împreună scurtarea și zahărul până la lumină și pufos. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați vanilia. Bateți în amestecul de făină alternativ cu laptele. Împărțiți aluatul în 3 boluri.
În primul castron, se amestecă în coaja de lamaie si colorant alimentar galben; se toarnă în tigaie pregătit. În al doilea castron, amestecați coaja de portocală și colorantul alimentar portocaliu; se toarnă în a doua tigaie pregătită. În al treilea castron se amestecă în coaja de var și colorant alimentar verde; se toarnă în a treia tigaie pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Se lasă să se răcească în tigaie timp de 5 minute, apoi se întoarce pe un suport de sârmă și se răcește complet.
Asamblați tortul: puneți straturile împreună cu umplutura de lămâie. Înghețați părțile laterale și partea superioară cu glazură de cremă portocalie. La frigider până la servire.