Tort De Citrice Curcubeu

Tort De Citrice Curcubeu
Tortul de citrice curcubeu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 652 calorii. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 70 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 45 de minute. Această rețetă este plăcută de 54 de mâncăruri și bucătari. Un amestec de colorant alimentar, coajă de lămâie, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tort De Citrice Curcubeu, Salată De Fructe Curcubeu + Sirop De Miere De Citrice, și Păstrăv curcubeu cu orez de iasomie și vinetă de citrice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Grăsime și făină 3 (9 inch) Tigăi. Cerneti impreuna faina, praful de copt si sarea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, cremă împreună scurtarea și zahărul până la lumină și pufos. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați vanilia. Bateți în amestecul de făină alternativ cu laptele. Împărțiți aluatul în 3 boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
VanilieVanilie
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
În primul castron, se amestecă în coaja de lamaie si colorant alimentar galben; se toarnă în tigaie pregătit. În al doilea castron, amestecați coaja de portocală și colorantul alimentar portocaliu; se toarnă în a doua tigaie pregătită. În al treilea castron se amestecă în coaja de var și colorant alimentar verde; se toarnă în a treia tigaie pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Alimentelor VerziCuloarea Alimentelor Verzi
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
5
Se lasă să se răcească în tigaie timp de 5 minute, apoi se întoarce pe un suport de sârmă și se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
6
Asamblați tortul: puneți straturile împreună cu umplutura de lămâie. Înghețați părțile laterale și partea superioară cu glazură de cremă portocalie. La frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
PortocaliuPortocaliu
CremăCremă
LămâieLămâie
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista