Tort De Ciocolată Neagră Germană
Reteta întuneric tort de ciocolată germană ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 1 oră și 40 de minute. Acest desert are 455 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână făină, pudră de cacao, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 97 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Tort de ciocolată neagră germană cu Goo de migdale-nucă de cocos prăjită, Tort De Ciocolată Germană, și Tort De Ciocolată Germană.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aliniați fundul și părțile laterale ale unei foi de copt adânci de 14x17 inci cu pergament sau hârtie cerată.
Cerneti zaharul, faina, 1 cana plus 2 linguri praf de cacao, bicarbonat de sodiu, praf de copt si sare impreuna intr-un bol mare.
Se transferă într-un mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru bici; amestecați ingredientele uscate împreună la scăzut.
Bateți laptele, uleiul vegetal, ouăle și extractul de vanilie împreună într-un bol mediu separat.
Se adaugă în amestecul de făină și se amestecă la viteză mică până se încorporează bine, aproximativ 5 minute. Adăugați treptat apă caldă în timp ce mixerul este la viteză mică până când este doar combinat.
Se toarnă aluatul în foaia de copt pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, 25 până la 30 de minute.
Lăsați tortul să se răcească în tigaie aproximativ 1 oră.