Tortul de ciocolată George Washington necesită aproximativ 8 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 809 calorii, 6g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ouă, suc de cireșe maraschino, lapte bătut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta funcționează bine ca un desert foarte preț rezonabil. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați George Washington Pound Cake, Tortul cu ceai de morcovi al lui George Washington, și Tortul de morcovi al lui George Washington pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Grăsime și făină 2 (9 inch) Tigăi rotunde. Cerneti impreuna faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea. Pune deoparte. În partea superioară a unui cazan dublu, încălziți ciocolata, amestecând ocazional, până când ciocolata este topită și netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Ciocolata
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan Dublu
Cuptor
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească până la călduță.
3
Într-un castron mare, cremă împreună scurtarea și zahărul până la lumină și pufos. Bateți ouăle pe rând, apoi bateți în ciocolată topită. Bateți în amestecul de făină alternativ cu apa și laptele de unt, amestecând doar până la încorporare. Se toacă fin cireșele și se pliază.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Scurtarea
Ciocolata
Cireșe
Cremă
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 40 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
6
Se lasă să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi se întoarce pe un suport de sârmă și se răcește complet. Umpleți și înghețați cu glazură de cireșe de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Glazura
Cireșe
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Tigaie
7
Pentru glazură: în partea de sus a unui cazan dublu, încălziți ciocolata, amestecând ocazional, până când ciocolata este topită și netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Glazura
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan Dublu
8
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească până la călduță. Într-un castron mare, combinați untul, zahărul cofetarilor, ciocolata topită și extractul de migdale. Crema cu un mixer electric.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Extract De Migdale
Ciocolata
Unt
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
9
Adăugați sucul de cireșe rezervat de lingură până când glazura atinge consistența dorită.
Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.