Tort De Ciocolată De Casă

Tort De Ciocolată De Casă
Tortul de ciocolată de casă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Această rețetă servește 15 și costă 30 de cenți pe porție. O porție conține 329 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de cacao copt, cremă de brânză, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 14%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Beatty ' s Chocolate Cake Aka cel mai bun tort de ciocolată de casă, Tort de ciocolată fără Gluten Brownies cu sirop de ciocolată de casă, și Tort de ciocolată de casă cu glazură de lapte de unt de migdale de ciocolată.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele cinci ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați apa, uleiul, vanilia și oțetul; se amestecă bine (aluatul va fi subțire).
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OțetOțet
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Se toarnă într-un 13-in uns. x 9 inch. tigaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți la 350 de euro timp de 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
5
Pentru glazură, într-un castron mare, bateți crema de brânză și untul până devin pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
GlazuraGlazura
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați zahărul cofetarilor, cacao, sare, lapte și vanilie; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
VanilieVanilie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
LapteLapte
SareSare
7
Se întinde peste tort. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tortul de ciocolată funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista