Tort De Cereale Trix
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără lactate? Pop-urile de tort de cereale Trix nr ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 48 de porții cu 267 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați stratul de bomboane cu aromă de vanilie, cerealele, amestecul de prăjituri și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort Crunch Cu Cereale Trix, Tort De Înghețată Trix, și Pop-Uri De Cereale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Faceți și coaceți tortul conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Într-un castron mare, se sfărâmă tortul; se amestecă glazura până se omogenizează bine. Dați la frigider aproximativ 2 ore sau până când este suficient de ferm pentru a se modela.
Rulați amestecul de tort în bile de 48 (1 1/2 inch); așezați pe foaia de prăjituri. Congelați 1 până la 2 ore sau până când este ferm. Între timp, zdrobiți grosolan cerealele. Aliniați foaia cookie cu hârtie cerată.
În castron cu microunde de 1 litru, cuptor cu microunde 12 oz din stratul de bomboane descoperit la 1 minut și 30 de secunde; se amestecă. Continuați microundele și amestecați la intervale de 15 secunde până se topește; se amestecă până se omogenizează.
Scoateți o treime din bile din congelator. Folosind 2 furci, înmuiați și rotiți fiecare bilă în acoperire.
Așezați pe o foaie de biscuiți căptușită cu hârtie cerată. Se presară imediat cu cereale zdrobite. Topiți stratul de bomboane rămas în loturi de 12 oz; înmuiați bilele rămase și presărați cu cereale.
Pentru a servi, introduceți cu grijă bețe în bile de tort. Păstrați orice bile de tort rămase în recipient etanș la frigider.