Tort De Castane Maghiare

Tort De Castane Maghiare
Reteta tort de castane maghiare este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare din Europa de Est. Această rețetă servește 8. Pentru $ 2.46 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 534 calorii. 255 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți ciocolată dulce, castane, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tort De Castane Maghiare, Tort de orez inspirat din Ungaria, și Baruri De Tort Cu Mousse De Ciocolată Maghiară.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aliniați fundul unei tigaie cu formă de arc unsă de 9 inci cu hârtie pergament. Apoi ungeți hârtia pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Separați ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Într-un robot de bucătărie, curățați castanele cu untul și romul, răzuind părțile laterale, până când amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați ciocolata dulce-amară topită și amestecați amestecul până când se combină bine. Cu motorul pornit, adăugați gălbenușurile, câte 1 pe rând, și transferați amestecul într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Într-un bol cu un mixer electric bateți albușurile cu sarea până când țin vârfuri moi, adăugați zahărul, puțin câte puțin, bătând și bateți bezea până când ține vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Bateți aproximativ un sfert din bezea în amestecul de ciocolată pentru a o ușura și pliați în bezea rămasă ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Turnați aluatul în tigaia pregătită și neteziți blatul.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Coaceți tortul în mijlocul unui cuptor de 350 grade F (175 grade C) timp de 45 până la 55 de minute sau până când un tester iese cu firimituri aderente la el și partea superioară este crăpată.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
9
Lăsați tortul să se răcească în tigaie pe un suport timp de 5 minute, îndepărtați partea laterală a tigaiei și răsturnați tortul pe un alt suport.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Scoateți partea inferioară a tigaiei, răsturnați torta pe un suport și lăsați-o să se răcească complet. (Tortul va cădea pe măsură ce se răcește.)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Pentru a face glazură: puneți 6 uncii de ciocolată tocată mărunt într-un bol mic, într-o cratiță aduceți 1/2 cană de smântână la fiert și turnați-o peste ciocolată. Se amestecă amestecul până când ciocolata se topește și glazura este netedă și se amestecă în 1 lingură de rom. Scufundați fiecare castan confiat pe jumătate în glazură pentru a-l acoperi parțial, transferați castanele într-o tavă acoperită cu folie și lăsați-le să se așeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
12
Răsturnați tortul pe un suport setat pe hârtie de ceară, turnați glazura peste el, netezind glazura cu o spatulă și lăsând excesul să picure pe lateral și lăsați tortul să stea 2 ore sau până când glazura este setată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
13
Transferați tortul cu grijă pe o farfurie de servire și garnisiți-l cu castanele acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
14
Faceți frișca chiar înainte de a servi tortul: într-un bol răcit cu bătătoare răcite bateți 1 cană de smântână grea până când ține vârfuri moi, bateți în cele 2 linguri de zahăr și 1 lingură de rom și bateți amestecul până când ține vârfuri rigide. Îndoiți castanele confiate tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
CastaneCastane
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
15
Serviți tortul cu frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista