Tort De Castane Maghiare

Tort De Castane Maghiare
Reteta tort de castane maghiare este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare din Europa de Est. Această rețetă servește 8. Pentru $ 2.46 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 534 calorii. 255 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți ciocolată dulce, castane, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tort De Castane Maghiare, Tort de orez inspirat din Ungaria, și Baruri De Tort Cu Mousse De Ciocolată Maghiară.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aliniați fundul unei tigaie cu formă de arc unsă de 9 inci cu hârtie pergament. Apoi ungeți hârtia pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Separați ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3
Într-un robot de bucătărie, curățați castanele cu untul și romul, răzuind părțile laterale, până când amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați ciocolata dulce-amară topită și amestecați amestecul până când se combină bine. Cu motorul pornit, adăugați gălbenușurile, câte 1 pe rând, și transferați amestecul într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Într-un bol cu un mixer electric bateți albușurile cu sarea până când țin vârfuri moi, adăugați zahărul, puțin câte puțin, bătând și bateți bezea până când ține vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Bateți aproximativ un sfert din bezea în amestecul de ciocolată pentru a o ușura și pliați în bezea rămasă ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
7
Turnați aluatul în tigaia pregătită și neteziți blatul.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Coaceți tortul în mijlocul unui cuptor de 350 grade F (175 grade C) timp de 45 până la 55 de minute sau până când un tester iese cu firimituri aderente la el și partea superioară este crăpată.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Lăsați tortul să se răcească în tigaie pe un suport timp de 5 minute, îndepărtați partea laterală a tigaiei și răsturnați tortul pe un alt suport.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Scoateți partea inferioară a tigaiei, răsturnați torta pe un suport și lăsați-o să se răcească complet. (Tortul va cădea pe măsură ce se răcește.)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Pentru a face glazură: puneți 6 uncii de ciocolată tocată mărunt într-un bol mic, într-o cratiță aduceți 1/2 cană de smântână la fiert și turnați-o peste ciocolată. Se amestecă amestecul până când ciocolata se topește și glazura este netedă și se amestecă în 1 lingură de rom. Scufundați fiecare castan confiat pe jumătate în glazură pentru a-l acoperi parțial, transferați castanele într-o tavă acoperită cu folie și lăsați-le să se așeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
12
Răsturnați tortul pe un suport setat pe hârtie de ceară, turnați glazura peste el, netezind glazura cu o spatulă și lăsând excesul să picure pe lateral și lăsați tortul să stea 2 ore sau până când glazura este setată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
13
Transferați tortul cu grijă pe o farfurie de servire și garnisiți-l cu castanele acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
14
Faceți frișca chiar înainte de a servi tortul: într-un bol răcit cu bătătoare răcite bateți 1 cană de smântână grea până când ține vârfuri moi, bateți în cele 2 linguri de zahăr și 1 lingură de rom și bateți amestecul până când ține vârfuri rigide. Îndoiți castanele confiate tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
CastaneCastane
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
15
Serviți tortul cu frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista