Tort de castane de ciocolată cu Mousse de coniac de ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Torte de castane de ciocolată cu mousse de coniac de ciocolată. O porție conține 765 calorii, 11g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,31 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de bicarbonat de sodiu, albușuri de ou, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Castane De Ciocolată Cu Mousse De Coniac De Ciocolată, Torte cu trufe de ciocolată și castane, și Tort Italian De Ciocolată-Castan.
Instrucțiuni
1
Aduceți smântâna și untul la foc mic într - o cratiță grea de 3 până la 4 litri, apoi reduceți focul la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se amestecă ciocolata până se omogenizează și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Transferați ganache într-un castron și răciți, acoperit, amestecând la fiecare 30 de minute, până se îngroașă, dar se întinde, aproximativ 2 ore. (Dacă ganache devine prea rigid, lăsați să stea la temperatura camerei până se înmoaie ușor.)
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de bucăți de tort cu unt și tăiați fundul fiecăruia cu o rundă de pergament sau hârtie de ceară. Hârtie de unt și tigăi de praf cu făină, eliminând excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
Cuptor
2
Pulsați castanele cu făină, bicarbonat de sodiu și sare într-un robot de bucătărie până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Castane
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Bateți untul și zahărul brun într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie-mare până la palid și pufos, aproximativ 3 minute într-un mixer în picioare sau aproximativ 6 minute cu un handheld.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
4
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare, apoi bateți în vanilie (amestecul va arăta puțin separat). Reduceți viteza la minim și adăugați amestecul de făină și smântâna alternativ în 3 loturi, începând și terminând cu făină și amestecând până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
5
Împărțiți aluatul uniform între tigăi și coaceți în mijlocul cuptorului până devine auriu pal și elastic la atingere, aproximativ 30 de minute. Răciți prăjiturile în tigăi pe rafturi, apoi inversați pe rafturi și îndepărtați pergamentul.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Topiți untul și ciocolata într-un cazan dublu sau într-un bol metalic așezat peste o cratiță cu apă care abia fierbe, amestecând până se omogenizează și amestecați coniac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Unt
Coniac
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan Dublu
Tigaie Cu Sos
Bol
2
Se transferă într-un castron și se răcește, acoperit, amestecând ocazional, până se îngroașă până la consistența untului înmuiat, aproximativ 1 oră. (Dacă amestecul devine prea rigid, lăsați să stea la temperatura camerei până se înmoaie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Bateți smântâna într-un castron cu bătătoare curățate până când ține doar vârfuri moi, apoi răcoriți, acoperite, în timp ce începeți să asamblați torte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Puneți 1 strat de tort pe carton rotund pe un suport așezat într-o tigaie superficială (adâncime de 1 inch).
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Se întinde 1/2 cană ganache uniform peste stratul superior și se presară cu toate marronurile tocate glacercompors. Top marrons glacerculs cu încă 1/4 cană ganache și acoperă cu un alt strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Arbol
6
Bateți albușurile cu un vârf de sare folosind bătăi curățate la viteză medie-mare până când țin doar vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Sare
7
Adăugați zahăr și bateți cu viteză mare până când albii țin doar vârfuri rigide. Se amestecă frisca în amestecul de coniac de ciocolată, apoi se amestecă o treime din albi pentru a se ușura. Îndoiți albii rămași ușor, dar bine. Puneți mousse imediat pe stratul de tort (se fixează rapid), răspândind uniform, apoi acoperiți cu al treilea strat de tort. Se răcește torte, acoperit, până când stratul de mousse este ferm, aproximativ 1 oră. Păstrați ganache rămas la o consistență tartinabilă la temperatura camerei, răcită, acoperită, dacă devine prea moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Ciocolata
Coniac
Zahăr
1
Rezervați 1 1/4 căni de ganache într-un castron metalic, apoi întindeți restul deasupra și partea laterală a torte pentru a sigila firimiturile. Se răcește până se întărește, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Puneți vasul de ganache rezervat peste o cratiță cu apă abia fierbinte, amestecând până când ganache atinge o consistență turnabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
3
Scoateți vasul de la căldură și răciți 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se toarnă ganache uniform deasupra torte, asigurându-vă că acoperă toată partea. Agitați ușor raftul pentru a netezi glazura (lăsați excesul să picure în tava de copt).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Transferați tortul pe carton pe un suport sau o farfurie pentru tort folosind 2 spatule mari de metale grele și răciți până când este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Garnisiți chiar înainte de servire.
1
* Straturile de tort pot fi făcute cu 3 zile înainte, răcite complet, apoi răcite, învelite individual bine în folie de plastic. * Ganache poate fi făcut cu 3 zile înainte și răcit, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
2
Lăsați să stea la temperatura camerei 2 până la 3 ore pentru a se înmuia până la o consistență tartinabilă. * Torte poate fi asamblat cu 2 zile înainte și răcit, acoperit cu o cupolă de tort. * Albușurile din această rețetă nu sunt gătite. Dacă salmonella este o problemă în zona dvs., puteți utiliza albușuri de ou pudră reconstituite, cum ar fi doar albușuri.