Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu Caramel auriu. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 271 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica Betty tort mix, vanilie, margarina, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 58 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Gheață Oreo Auriu Cu Mere Caramel, Golden Caramel Cheesecake Baruri, și Pătrate De Caramel De Nuc Auriu.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți și făinați două tigăi rotunde de 9 inci sau pulverizați cu spray de copt cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mare, bateți ingredientele tortului cu mixerul electric la viteză mică 1 minut, răzuind bolul în mod constant, apoi la viteză medie 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Scoateți 1/2 cană de aluat; acoperiți și refrigerați pentru a le folosi în glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură
4
Se toarnă aluatul rămas în tigăi.
5
Coaceți și răciți conform instrucțiunilor de pe cutia de amestec de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Tort
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Pentru a face glazură, într-o cratiță grea de 2 litri, încălziți untul la foc mic, amestecând continuu, până se rumenesc; se ia de pe foc. Se amestecă zahărul pudră, aluatul de tort rezervat și laptele evaporat. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu cu telul, pana se omogenizeaza, bubuit si aproape gros; se ia de pe foc. Se amestecă vanilia. Se răcește ușor. Umpleți straturile și tortul de îngheț cu glazură. Depozitați ușor acoperit.