Tort De Cafea Streusel Cu Migdale Portocalii
Tortul de cafea streusel cu portocale de migdale este un vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această masă de dimineață are 371 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahărul cofetarilor, zahărul brun, zahărul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 24%. Rețete similare sunt Tort de cafea cu lămâie Meyer cu Streusel de migdale, Tort De Cafea Orange Streusel, și Tort de cafea cu smântână-portocală cu ciocolată-pecan Streusel.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie cu tub de 9 inch.
Într-un castron mediu, amestecați zahărul brun, migdalele și făina. Se amestecă untul și 1 linguriță de coajă de portocală și se lasă deoparte.
Într-un castron mediu separat, bateți bine împreună untul și zahărul cu un mixer electric.
Se amestecă ouăle pe rând. Bateți în restul de linguriță de coajă de portocală și extract de vanilie.
Într-un castron mare, amestecați făina, praful de copt și bicarbonatul de sodiu. Cu un mixer electric setat la scăzut, amestecați alternativ amestecul de ouă și 2/3 căni de suc de portocale pentru a face un aluat. Puneți 1/2 aluatul în tigaia pregătită cu tub de 9 inch. Se acoperă cu 1/2 amestecul de zahăr brun. Acoperiți cu aluatul rămas și acoperiți cu amestecul de zahăr brun rămas.
Coaceți 25 până la 35 de minute în cuptorul preîncălzit, până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Întoarceți-vă pe o grătar pentru a se răci.
Se amestecă 5 lingurițe de suc de portocale și zahăr de cofetărie într-un castron mic și se folosește pentru a glazura tortul răcit.