Tort De Cafea Cu Mere Caramel
Tortul cu cafea cu mere Caramel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de masă de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 265 calorii. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de condimente apple pie, mere, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Halloween va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Tort de cafea cu mere și caramel, Tort De Cafea Cu Mere Caramel, și Tort De Cafea Cu Mere Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Pentru umplere, într-un castron mediu, combinați 4 uncii cremă de brânză și 1/4 cană Marzetti Old Fashioned Caramel Dip și bateți cu un mixer electric la viteză medie până la crem.
Combinați merele, amestecul de condimente și 2 linguri de apă într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde și cuptorul cu microunde timp de 3 minute.
Se scurge excesul de apă și se răcește.
Pentru tort, într-un castron mare, combinați amestecul de biscuiți, restul de 4 uncii cremă de brânză și unt.
Folosind două furci, amestecați amestecul până când seamănă cu făina de porumb.
Adăugați lapte și amestecați pentru a forma o bilă de aluat.
Așezați aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată și rulați într-un dreptunghi de 9x12.
Transferați aluatul pe foaia de copt. Puneți amestecul de brânză cremă în centrul aluatului, puneți bucățile de mere răcite deasupra și acoperiți-le cu 1/2 cană rezervată Marzetti Old Fashioned Caramel Dip.
Pentru a crea benzi suprapuse, tăiați douăsprezece benzi lungi de 2 1/2 inch pe fiecare parte a aluatului. Îndoiți fâșiile de aluat peste umplutură.
Coaceți 15 minute sau până când tortul se rumeneste. Se răcește complet și se servește. Acoperiți resturile cu folie de plastic și păstrați-le la frigider.