Tort de cafea cu brânză cremă II
Crema de brânză tort de cafea II necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această masă de dimineață are 353 calorii, 7g de proteine, și 25g de grăsime per portie. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă 74 de cenți pe porție. 39 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de praf de copt, zahăr de cofetari, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Căpșuni și tort de cafea cremă cu glazură de brânză cremă de vanilie, Căpșuni și tort de cafea cremă cu glazură de brânză cremă de vanilie, și Tort De Cafea Cu Brânză Cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie cu tub de 10 inci. Într-un castron mic, bateți crema de brânză, zahărul cofetarilor și sucul de lămâie până se omogenizează; deoparte. Într-un castron mediu, amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; deoparte.
Într-un castron mare, cremă împreună untul și 1 cană de zahăr alb până la lumină și pufos. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați vanilia. Bateți în amestecul de făină alternativ cu smântâna, amestecând doar până la încorporare.
Se toarnă jumătate din aluat în tigaia pregătită. Lingura amestec de brânză cremă pe partea de sus a aluat la 1/2 inch de margine pan. Lingura rămase aluat peste umplere, răspândirea la marginea tigaie. Într-un castron mic, combinați nucile tocate, 2 linguri de zahăr alb și 1/2 linguriță de scorțișoară.
Se presară peste aluat în tigaie.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Se lasă să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi se întoarce pe o farfurie de servire și se servește cald.