Tort De Cafea Cu Brânză Cremă De Cireșe

Tort De Cafea Cu Brânză Cremă De Cireșe
Cherry-crema de brânză tort de cafea ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă face 15 porții cu 323 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de extract de migdale, cremă de brânză philadelphia, cremă knudsen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Cafea Cu Cremă De Cireșe, Tort De Cafea Cu Cremă De Cireșe, și Tort de cafea cu cireșe cu smântână-puteți face acest tort de cafea cu cireșe în propria bucătărie și, cel mai bine, este ușor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă făina, ovăzul și 3/4 cană de zahăr într-un castron mare; se taie în unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Rezervați 1 cană amestec de firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OvăzOvăz
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați smântână, 1 ou și bicarbonat de sodiu la amestecul de firimituri rămas; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
SmântânăSmântână
OuăOuă
4
Răspândiți-vă pe partea inferioară și pe partea de 2 inci în sus a tigaiei cu arc de 9 inci pulverizată cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
5
Bateți crema de brânză, zahărul rămas și extrageți într-un castron mic cu mixerul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
6
Adăugați oul rămas; bate la viteză mică doar până se omogenizează. Lingură în crustă. Se acoperă cu umplutură de plăcintă; se presară cu amestec de pesmet rezervat și nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
NuciNuci
OuăOuă
7
Coaceți 50 până la 55 min. sau până se rumenesc. Se răcește 15 min. Rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; scoateți janta.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
8
Serviți tortul cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista