Cherry-crema de brânză tort de cafea ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă face 15 porții cu 323 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de extract de migdale, cremă de brânză philadelphia, cremă knudsen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Cafea Cu Cremă De Cireșe, Tort De Cafea Cu Cremă De Cireșe, și Tort de cafea cu cireșe cu smântână-puteți face acest tort de cafea cu cireșe în propria bucătărie și, cel mai bine, este ușor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se amestecă făina, ovăzul și 3/4 cană de zahăr într-un castron mare; se taie în unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Rezervați 1 cană amestec de firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ovăz
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați smântână, 1 ou și bicarbonat de sodiu la amestecul de firimituri rămas; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Smântână
Ouă
4
Răspândiți-vă pe partea inferioară și pe partea de 2 inci în sus a tigaiei cu arc de 9 inci pulverizată cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
5
Bateți crema de brânză, zahărul rămas și extrageți într-un castron mic cu mixerul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
6
Adăugați oul rămas; bate la viteză mică doar până se omogenizează. Lingură în crustă. Se acoperă cu umplutură de plăcintă; se presară cu amestec de pesmet rezervat și nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Nuci
Ouă
7
Coaceți 50 până la 55 min. sau până se rumenesc. Se răcește 15 min. Rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; scoateți janta.