Crabmeat aperitiv cheesecake necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. O porție conține 394 calorii, 13g de proteine, și 35g de grăsime. Un amestec de ceapă, parmezan, brânză elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmăriți un pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Aperitiv Fierbinte De Carne De Crab, Aperitiv Cheesecake, și Aperitiv De Brânză Cu Cârnați.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, combinați pesmetul, parmezanul și untul. Apăsați pe partea de jos a unui 10-in. springform pan; pus deoparte. Într-o tigaie, călește ardeii și ceapa în unt până se înmoaie; da deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Într-un castron, bateți crema de brânză până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu Bomboane
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați ouă; bate la viteză mică doar până se combină. Se amestecă smântâna, crabul, brânza elvețiană, amestecul de piper și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Roșii De Soare Nu
Crabi
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Se toarnă peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Așezați tigaia pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Coaceți la 325 de euro timp de 60-65 de minute sau până când centrul este aproape setat. Se răcește pe un suport de sârmă timp de 10 minute. Rulați cu grijă un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi. Se răcește timp de 1 oră mai mult. Se da la frigider peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Scoateți părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de servire.
Carnea de crab poate fi asociată cu Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio. Crabul răcit are un gust minunat cu pinot grigio. Crabul cald (în special cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay cu unt sau un Riesling Fructat crocant. Un vin pe care l-ai putea încerca este Cipriani Prosecco. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Cipriani Prosecco
Cipriani Bellini este cocktailul de renume mondial făcut cu pulpă albă de piersici și vin spumant brut. A fost inventat în 1948 de Giuseppe Cipriani de la Harry ' s Bar din Veneția și este servit în fiecare locație Cipriani din întreaga lume. O modalitate excelentă de a începe orice petrecere sau de a avea cu brunch-ul de duminică! Cipriani Bellini prezintă arome elegante, proaspete și fructate, cu o dulceață echilibrată și bule parfumate. Perfect oricând, grozav ca aperitiv.