Tort de brânză cremă cu Salsa de fructe Sassy
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați tortul de brânză cremă cu Salsan de fructe Sassy. O porție conține 180 de calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 36 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de amestec de tort, căpșuni, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Tort de brânză cremă cu Salsa de fructe Sassy, Tort de brânză cremă cu frișcă de miere, și Tort De Brânză Cremă Cu Glazură De Brânză Cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați ingredientele salsa. Acoperiți și refrigerați aproximativ 1 oră sau până la răcire.
Cuptor de căldură la 325 F. cu generozitate grăsime și făină 10 - sau 12-Cupa canelat tub tort pan, sau spray cu spray de copt cu faina. Într-un castron mediu, bateți amestecul de tort, laptele, crema de brânză, vanilia și ouăle cu mixerul electric la viteză mică 1 minut, răzuind bolul în mod constant. Bateți 2 minute mai mult.
Coaceți 38 până la 44 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 15 minute; întoarceți-vă cu susul în jos pe raftul de răcire sau pe placa de servire rezistentă la căldură și scoateți tigaia. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Așezați tortul pe farfuria de servire; se presară cu zahăr pudră. Se amestecă salsa; se servește cu tort. Păstrați tortul acoperit slab. Păstrați salsa acoperită la frigider.