Tort de aur cu yuca și nucă de cocos
Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 343 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână semințe de anason, lapte de cocos, yuca și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Yuca-Tort De Nucă De Cocos (Enyucado), Bolitas de Yuca y Queso (bile de Yuca umplute cu brânză), și Bu bucrucuelos de Yuca y Queso (Yucan și brânză blinele).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-un castron mare, amestecați yuca cu nuca de cocos rasă, queso blanco, laptele de cocos, zahărul, semințele de anason, sarea și untul topit.
Lăsați să stea 15 minute.
Ungeți fundul unei tigaie rotunde antiaderente de 10 x 2 inci și tapetați-o cu hârtie pergament; ungeți hârtia.
Se toarnă amestecul de yuca în tigaia pregătită.
Coaceți tortul timp de 2 ore sau până când se rumeneste profund și se îndepărtează de partea laterală a tigaiei.
Se transferă într-o grătar și se lasă să se răcească timp de 10 minute. Rulați un cuțit în jurul marginii tortului și inversați-l pe raft. Desprindeți pergamentul; inversați tortul pe un platou.
Tăiați în pene și serviți cald.