Tort de aur cu yuca și nucă de cocos

Tort de aur cu yuca și nucă de cocos
Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 343 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână semințe de anason, lapte de cocos, yuca și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Yuca-Tort De Nucă De Cocos (Enyucado), Bolitas de Yuca y Queso (bile de Yuca umplute cu brânză), și Bu bucrucuelos de Yuca y Queso (Yucan și brânză blinele).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Într-un castron mare, amestecați yuca cu nuca de cocos rasă, queso blanco, laptele de cocos, zahărul, semințele de anason, sarea și untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos DeshidratatăNucă De Cocos Deshidratată
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Lamaie, Coaja Proaspat RasaLamaie, Coaja Proaspat Rasa
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
ManiocManioc
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Lăsați să stea 15 minute.
4
Ungeți fundul unei tigaie rotunde antiaderente de 10 x 2 inci și tapetați-o cu hârtie pergament; ungeți hârtia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
5
Se toarnă amestecul de yuca în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ManiocManioc
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Coaceți tortul timp de 2 ore sau până când se rumeneste profund și se îndepărtează de partea laterală a tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se transferă într-o grătar și se lasă să se răcească timp de 10 minute. Rulați un cuțit în jurul marginii tortului și inversați-l pe raft. Desprindeți pergamentul; inversați tortul pe un platou.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
8
Tăiați în pene și serviți cald.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista