Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 343 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână semințe de anason, lapte de cocos, yuca și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Yuca-Tort De Nucă De Cocos (Enyucado), Bolitas de Yuca y Queso (bile de Yuca umplute cu brânză), și Bu bucrucuelos de Yuca y Queso (Yucan și brânză blinele).
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un castron mare, amestecați yuca cu nuca de cocos rasă, queso blanco, laptele de cocos, zahărul, semințele de anason, sarea și untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos Deshidratată
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Lamaie, Coaja Proaspat Rasa
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Manioc
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Lăsați să stea 15 minute.
4
Ungeți fundul unei tigaie rotunde antiaderente de 10 x 2 inci și tapetați-o cu hârtie pergament; ungeți hârtia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Lingură De Grăsime Naturală
5
Se toarnă amestecul de yuca în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Manioc
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Coaceți tortul timp de 2 ore sau până când se rumeneste profund și se îndepărtează de partea laterală a tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
7
Se transferă într-o grătar și se lasă să se răcească timp de 10 minute. Rulați un cuțit în jurul marginii tortului și inversați-l pe raft. Desprindeți pergamentul; inversați tortul pe un platou.