Tort De Afine

Tort De Afine
Tort de afine ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 377 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1269 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Simply Recipes necesită făină universală plus 1 linguriță de făină, praf de copt și scorțișoară. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Blueberry Boy Bait {Tort De Cafea Cu Afine}, Tort de tigaie cu afine (un tort cu fructe de pădure cu susul în jos), și Tort De Afine.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul și pregătiți tigaia cu formă de arc: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți ușor o tigaie cu formă de arc de 8 sau 9 inci și praf cu făină. Sau folosiți o tigaie rotundă de 8 sau 9 inci, unt și praf cu făină și tapetați fundul cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se amestecă făina cu praful de copt și sarea: se amestecă energic 1 cană de făină cu praful de copt, sarea și scorțișoara și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Faceți aluat: folosind un mixer, bateți untul la viteză medie mare timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați zahărul și bateți până devine ușor și pufos, încă câteva minute. Se amestecă extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
Adăugați ouăle pe rând și bateți până se omogenizează bine. Se amestecă coaja de lămâie dacă se folosește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
6
Reduceți viteza mixerului la scăzut și adăugați încet amestecul de făină, bătând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită cu formă de arc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
8
Aruncați fructele de pădure cu făină și suc de lămâie, lingură peste aluat: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
9
Combinați fructele de pădure cu lingurița rămasă de făină și sucul de lămâie într-un castron. Puneți amestecul de fructe de pădure peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Coace: 
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Coaceți pe raftul din mijloc în cuptor timp de 45 până la 55 de minute la 350 F sau până când un tester introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Scoateți din cuptor și lăsați tortul să se răcească în tigaie timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Glisați cu grijă un cuțit subțire în jurul marginilor tortului pentru a-l elibera din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Transferați tortul într-un platou, cu fructe de pădure în sus. Pudrați tortul cu zahăr pudră pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tort de afine în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista