Tort Cutremur I

Tort Cutremur I
Tort cutremur i este un fără gluten rețetă cu 15 porții. O porție conține 489 calorii, 3G de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de pudră de cacao, cremă de brânză, zahăr pentru cofetari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 18%. Încercați Tort Cutremur, Tort Cutremur, și Tort Cutremur pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Gumă Acoperite Cu ZahărBomboane De Gumă Acoperite Cu Zahăr
2
Ungeți ușor fundul și părțile laterale ale unei tigaie de 9 x 13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
3
Presărați nucă de cocos și nuci peste fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
4
Se toarnă aluatul de tort deasupra.
5
Combinați 1/2 cană de unt topit sau margarină, cremă de brânză și 2 căni de zahăr pentru cofetari. Bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
6
Se toarnă (lingura) peste aluatul de tort.
7
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 45 de minute sau până când o scobitoare iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Frânghii De Lemn Dulce Răsucite NegreFrânghii De Lemn Dulce Răsucite Negre
Pentru PetreceriPentru Petreceri
8
Lăsați tortul să se răcească înainte de îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
1
Combinați cacao, cola și 1/2 cană margarină într-o cratiță. Gatiti la foc mediu pana cand amestecul fierbe, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
ColaCola
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Scoateți din căldură.
3
Se toarnă amestecul peste zahărul rămas al cofetarilor. Bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
4
Întindeți glazura peste tort. (Dacă vă place o glazură mai groasă, adăugați mai mult zahăr pentru cofetari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Revista