Tort Cutremur I
Tort cutremur i este un fără gluten rețetă cu 15 porții. O porție conține 489 calorii, 3G de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de pudră de cacao, cremă de brânză, zahăr pentru cofetari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 18%. Încercați Tort Cutremur, Tort Cutremur, și Tort Cutremur pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Ungeți ușor fundul și părțile laterale ale unei tigaie de 9 x 13 inch.
Presărați nucă de cocos și nuci peste fundul tigaiei.
Se toarnă aluatul de tort deasupra.
Combinați 1/2 cană de unt topit sau margarină, cremă de brânză și 2 căni de zahăr pentru cofetari. Bateți până se omogenizează.
Se toarnă (lingura) peste aluatul de tort.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 45 de minute sau până când o scobitoare iese curată.
Lăsați tortul să se răcească înainte de îngheț.
Combinați cacao, cola și 1/2 cană margarină într-o cratiță. Gatiti la foc mediu pana cand amestecul fierbe, amestecand constant.
Se toarnă amestecul peste zahărul rămas al cofetarilor. Bateți până se omogenizează.
Întindeți glazura peste tort. (Dacă vă place o glazură mai groasă, adăugați mai mult zahăr pentru cofetari.