Tort Curcubeu
Tortul curcubeu este un vegetarian rețetă cu 3 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 817 calorii. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați jeleu de mere, praf de copt, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 54%. Rețete similare includ Tort curcubeu într-un borcan, Tort curcubeu, și Tort Curcubeu.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați trei Tigăi pătrate de 9 inch.
Bateți ouăle în bolul de amestecare până se spumează. Bateți treptat în 1 cană de zahăr. Bateți până la culoare deschisă și groasă.
Într-un alt castron, amestecați făina, praful de copt și sarea împreună. Îndoiți în amestec de ouă.
În laptele fierbinte, amestecați vanilia și untul până se topesc. Îndoiți amestecul de lapte în aluat. Împărțiți aluatul în 3 părți egale în boluri separate.
Adăugați câteva picături de colorant alimentar roșu pe un aluat. Se amestecă pentru a se amesteca.
Se întinde într-o tigaie pregătită.
Adăugați câteva picături de colorant alimentar galben într-un alt aluat. Se amestecă pentru a se amesteca.
Se întinde într-o tigaie pregătită.
Adăugați câteva picături de colorant alimentar verde în aluatul rămas. Se amestecă pentru a se amesteca.
Se întinde în tigaia rămasă. Pentru a rezuma, faceți trei baterii colorate diferite și turnați fiecare într-o tigaie pregătită.
Coaceți în cuptor timp de aproximativ 10 până la 15 minute până când o culegere de lemn introdusă iese curată.
Lăsați să stea 8 până la 10 minute. Întoarceți-vă pe rafturi pentru a se răci.
Tăiați straturile de tort de margini aspre.
Tăiați fiecare strat în 2 straturi uniforme.
Mash jeleu de mere sau crabapple cu furculiță.
Întindeți câteva peste 1 strat roz pe tavă.
Întindeți 1 strat verde cu jeleu și așezați deasupra.
Spread strat galben cu jeleu, și locul pe partea de sus a benzii verzi. Repetați cu restul de 3 straturi în aceeași ordine, făcând 6 straturi.
Întindeți jeleu deasupra și părțile laterale, dacă este preferat, dar nu este necesar. Tăiați marginile dacă este necesar.
Așezați 1 albus de ou, 1/2 cană zahăr, căpșuni dezghețate și 1/8 linguriță sare în partea superioară a cazanului dublu. Bateți cu bătătorul electric pentru a se amesteca bine.
Se pune peste apă clocotită rapid. Continuați să bateți în timp ce gătește până când se formează vârfuri rigide atunci când bătătorul este ridicat.
Îndepărtați glazura de pe foc și întindeți-o peste tort.